İsteksizlik

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
En iyi cevaplar
1
412
73
25
İyi geceler bayanlar size bir sorum olucak. Ben 8 ay önce doğum yaptım . doğumdan sonraki birkaç ilişkiden zevk aldım. Ama son zamanlarda zevk almamaya başladım. Önceden birkac günde bir isterdm ama uzun zaman olsa dahi umrumda değil. Birde eşim direk ilişkiye giriyor .on sevisme yok öpme yok. Bende bundan rahatsız oluyorum. Sorduğumda neden opmuyorsn faln bana diyor öpüşme konusunda biraz titizm diyor. Doğum sonrası zevk alamama sizce neden olabilir şimdiden teşekkürler 🌷

İyi geceler bayanlar size bir sorum olucak. Ben 8 ay önce doğum yaptım . doğumdan sonraki birkaç ilişkiden zevk aldım. Ama son zamanlarda zevk almamaya başladım. Önceden birkac günde bir isterdm ama uzun zaman olsa dahi umrumda değil. Birde eşim direk ilişkiye giriyor .on sevisme yok öpme yok. Bende bundan rahatsız oluyorum. Sorduğumda neden opmuyorsn faln bana diyor öpüşme konusunda biraz titizm diyor. Doğum sonrası zevk alamama sizce neden olabilir şimdiden teşekkürler 🌷
Yani direk iliskiden zaten hazm almazsin ama tuhafima kacam sey opusmenin ne gibi titizligi olabilir dis fircalama eee baska

İşin kolayina kaçmak gibi geliyor bana opusmeden,on sevisme olmadan seks yapmak.
Yani zaten biz kadınların zevk alması öyle 5-10 dk da olmuyor.
On sevisme şart.
Titizlik de bahanesi olmuş eşinin.
Ama doğumdan sonra zevk almayan çok kadın var.

.d daha neler duyacağız kurban olduğum rabbim.
öpüşme konusunda titizim ne demek djfnfnnfnfmf ee ne yapacayuk ağzımızı tuz ruhuyla mı çalkalayacaz?

ilişkiye girmeden tuzlu suya mı yatırıyor acaba 🤪

Hmm seninkide tuhaf mis herkesn huyu farklidir tabiki de olabilir ama sende istek konusunda arastir internette dgol kur tariflerine bak ceviz falan tuket ac karinla olur istek
Ayn cnm farklı valla ceviz faln da yiyorm kuru yemiş faln ama herhalde bebeği emzirdigim için ve onu düşündgum için de olabilir. Birtane hormon salgılanıyormus emzdirenler için o isteksizliği oluşturmuş

Ayn cnm farklı valla ceviz faln da yiyorm kuru yemiş faln ama herhalde bebeği emzirdigim için ve onu düşündgum için de olabilir. Birtane hormon salgılanıyormus emzdirenler için o isteksizliği oluşturmuş
Ee onu bastirmak icin bisler yok mu arastir digal kurler olmali zaten

Uzun sure iliskiye girmeyin cok istekli olacaksin belki

Back