- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Kesişti yine yollarımız :) hatrlıyomsn bilmem tabiValla çok iyi ya burda bu fiyatlarin 5-6 katina aliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesişti yine yollarımız :) hatrlıyomsn bilmem tabiValla çok iyi ya burda bu fiyatlarin 5-6 katina aliyoruz
Hatirlamiyorum vallaKesişti yine yollarımız :) hatrlıyomsn bilmem tabi
Yaaa bi geyik sayfası daha vardı orda çok aktiftiniz ben 2 kez gelip slm verip çıkmıştım. 3 ay oluyoHatirlamiyorum valla![]()
B 12 şartHaa bende senin bulundugun yer diye sandimiste enrjisizlikten beyin hucrelerim bile acikta kaldi
![]()
Yaaaaa kedilerin böyle kıvrılıp yatmasına bayılıyorum seninkide maşallah tosun gibi
Valla hatirlamiyorum kusura bakmaYaaa bi geyik sayfası daha vardı orda çok aktiftiniz ben 2 kez gelip slm verip çıkmıştım. 3 ay oluyo![]()
Yaaaaa ben bunun yerim ama çok tatli
Bende balık hatunuyum bizi unutma :))
Anasına çekmiş benim kızYaaaaa kedilerin böyle kıvrılıp yatmasına bayılıyorum seninkide maşallah tosun gibi![]()
Yaaaaa ben bunun yerim ama çok tatli![]()
Kuzum oyle valla =/ gelen gidrn cok oluncaBende balık hatunuyum bizi unutma :))
Topikler aktif valla çok kişi olunca normal tabi :)
Anammmmm temiz kedicik lavaboda ellerini yikiyor
Buda bizm cinsten. Çok yiyenAnasına çekmiş benim kız
![]()
Yaaaa çok sevimli bu...
Genelde musluğu aç su içicem diyorAnammmmm temiz kedicik lavaboda ellerini yikiyor![]()
Oyy çok seviyorum ben bunları
Onu bilemem de ben de almıştım aliexpressten gecelikler falan aşırı ucuzdu, tabi o zaman dolar 2.2 tl ydi
Ahh ahh dolar şimdi 4 tlOnu bilemem de ben de almıştım aliexpressten gecelikler falan aşırı ucuzdu, tabi o zaman dolar 2.2 tl ydi![]()
Bence suan bile cok acayip ucuzOnu bilemem de ben de almıştım aliexpressten gecelikler falan aşırı ucuzdu, tabi o zaman dolar 2.2 tl ydi![]()
Dimi teyzesi
Genelde musluğu aç su içicem diyor
Oyy çok seviyorum ben bunlarıbenimki birşey yapmaz kızıyorum diye yaklaşmaz
![]()