• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Kızlar konuyla alakasız bişey soracağım kendime waikikiden pantlon aldım acayip bir koku var yıkadim ama şimdi baktım sanki tam geçmemiş giydim bide. Çok kötü ya ne kokusuki acep:110: giyilmez valla:/

Kızlar hesabıma baktım şimdi 35 dolar tutmuş bunların hepsi, aldığımda dolar 2.2 TL idi :KK45:

Untitled 1.jpg Untitled 2.jpg Untitled 3.jpg Untitled 4.jpg Untitled 5.jpg Untitled 6.jpg Untitled 7.jpg

Kızlar konuyla alakasız bişey soracağım kendime waikikiden pantlon aldım acayip bir koku var yıkadim ama şimdi baktım sanki tam geçmemiş giydim bide. Çok kötü ya ne kokusuki acep:110: giyilmez valla:/
Ne kokusu kuzu o_Osırf yumuşatıcıya bassan bi gece dursa durulayıp dışarı assan olmaz mı acaba :KK64:

Tabi zayıf olunca insan böyle herşeyden sipariş verebiliyor büyük bedebler pahalı hep :110:

Cooook güzellerr ve fiyat olarakta cok iyi simdi burdan almaya kalksan en az 25 30 TL tanesi. Ama ben hiç alışveriş yapmadım ayakkabılar hoşuma gidiyor bide tabi bu gecelikler alinca ne kadar sürede geliyor?

Ne kokusu kuzu o_Osırf yumuşatıcıya bassan bi gece dursa durulayıp dışarı assan olmaz mı acaba :KK64:

Tabi zayıf olunca insan böyle herşeyden sipariş verebiliyor büyük bedebler pahalı hep :110:
Deneyeceğim canım vala bilmiyorum pis bir koku:)) dışarda kokunun benden geldiğini anlayinca kenardan kenardan yürüdüm:KK70:

Tamam canım bakarım k.kartı sorun olmaz dimi bilinen bir site ama eşim sordu simdi
Ben kredi kartı ile alışveriş yaptım 2 defa, sorun olmadı. Sanal kartın varsa o daha iyi olur.

Cooook güzellerr ve fiyat olarakta cok iyi simdi burdan almaya kalksan en az 25 30 TL tanesi. Ama ben hiç alışveriş yapmadım ayakkabılar hoşuma gidiyor bide tabi bu gecelikler alinca ne kadar sürede geliyor?

Benimki ptt nin ihmalkarlığı dolayısıyla 2 ayda mı ne geldi. Eşime bir şeyler almıştık o 1 ay sürmedi geldi. Genelde 2-3 hafta sanıyorum.

O nasıl oluyor?
Onlıne bankacılık işlemlerinden sanal kart oluşturuyorsun hesabından sadece alışveriş yaptığın tutarı aktarıp ödeme yapıyorsun
Onun dışında limit olmadığı için bilgiler çalınsada sorun olmuyor

Onlıne bankacılık işlemlerinden sanal kart oluşturuyorsun hesabından sadece alışveriş yaptığın tutarı aktarıp ödeme yapıyorsun
Onun dışında limit olmadığı için bilgiler çalınsada sorun olmuyor
Teşekkür ederim ilk defa duydum o yüzden sordum :)

İfade edemeyeceğim ilginç bir koku:) petrolde olabilir naptin peki ilk kez böyle birşey görüyorum ki daha ucuz aldiğim pantlonlarim bile böyle kokmadi
Çok giymemeye çalışıyorum.:KK43:
Nerdeyse üç kez yıkamışımdır.Tam geçmedi,ama hafifledi diyebilirim.

Back