- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Kesişti yine yollarımız :) hatrlıyomsn bilmem tabiValla çok iyi ya burda bu fiyatlarin 5-6 katina aliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesişti yine yollarımız :) hatrlıyomsn bilmem tabiValla çok iyi ya burda bu fiyatlarin 5-6 katina aliyoruz
Hatirlamiyorum vallaKesişti yine yollarımız :) hatrlıyomsn bilmem tabi
Yaaa bi geyik sayfası daha vardı orda çok aktiftiniz ben 2 kez gelip slm verip çıkmıştım. 3 ay oluyoHatirlamiyorum valla
B 12 şartHaa bende senin bulundugun yer diye sandim iste enrjisizlikten beyin hucrelerim bile acikta kaldi
Yaaaaa kedilerin böyle kıvrılıp yatmasına bayılıyorum seninkide maşallah tosun gibi
Valla hatirlamiyorum kusura bakma arada kovayi bile hatirlamadigim oluyor Kova hatunuYaaa bi geyik sayfası daha vardı orda çok aktiftiniz ben 2 kez gelip slm verip çıkmıştım. 3 ay oluyo
Yaaaaa ben bunun yerim ama çok tatli
Bende balık hatunuyum bizi unutma :))Valla hatirlamiyorum kusura bakma arada kovayi bile hatirlamadigim oluyor Kova hatunu
Anasına çekmiş benim kızYaaaaa kedilerin böyle kıvrılıp yatmasına bayılıyorum seninkide maşallah tosun gibi
Yaaaaa ben bunun yerim ama çok tatli
Kuzum oyle valla =/ gelen gidrn cok oluncaBende balık hatunuyum bizi unutma :))
Topikler aktif valla çok kişi olunca normal tabi :)
Anammmmm temiz kedicik lavaboda ellerini yikiyor
Buda bizm cinsten. Çok yiyenAnasına çekmiş benim kız
Yaaaa çok sevimli bu...
Genelde musluğu aç su içicem diyorAnammmmm temiz kedicik lavaboda ellerini yikiyor
Oyy çok seviyorum ben bunları benimki birşey yapmaz kızıyorum diye yaklaşmaz
Onu bilemem de ben de almıştım aliexpressten gecelikler falan aşırı ucuzdu, tabi o zaman dolar 2.2 tl ydiTikkabilla senin şu en son 2. ekledigin var mi ki
Ahh ahh dolar şimdi 4 tlOnu bilemem de ben de almıştım aliexpressten gecelikler falan aşırı ucuzdu, tabi o zaman dolar 2.2 tl ydi
Bence suan bile cok acayip ucuzOnu bilemem de ben de almıştım aliexpressten gecelikler falan aşırı ucuzdu, tabi o zaman dolar 2.2 tl ydi
Dimi teyzesi
Genelde musluğu aç su içicem diyor
Oyy çok seviyorum ben bunları benimki birşey yapmaz kızıyorum diye yaklaşmaz