- 18 Haziran 2015
- 3.940
- 39.760
- 508
Ben de seni etiketledim bana neden gelmedin
Hic uğramaz oldun:))
Cunki beni çok seviyorBen de seni etiketledim bana neden gelmedin
Çorbasi olacak böyle ekşili:)) kendime inanamıyorum bazen annem pişirince kavga ederdim şimdi iştahla yiyorum:))Allah kolaylık versin valla , erkek hiç çekilmiyor
bir kere görmüştüm pazarda yavaş yavaş çıkıyor sanırım. Benimde en sevdiğim sebze hergün olsa yerim
Anam sen emzikli misin kizzzz pardon valla demem birdaha artık Anammmmm canın çekmesin kız avcunu yala ahahahahahSuper, diyeti bosverelim şimdi surda emzikli kadın sevindirmek sevaptır
gömdün resmenAnam sen emzikli misin kizzzz pardon valla demem birdaha artık Anammmmm canın çekmesin kız avcunu yala ahahahahah
Aman olmasın da , sen gelmide bulantim gecmis biraz yine kurtulamayacaksiniz benden
3 haftalık mide bulantısı olmaz zaten:) korkudan bulanmiştirmide bulantim gecmis biraz yine kurtulamayacaksiniz benden
Ispanağın çorbası mı varÇorbasi olacak böyle ekşili:)) kendime inanamıyorum bazen annem pişirince kavga ederdim şimdi iştahla yiyorum:))
Bu arada günaydınlar
dicem de ben sabahın köründen beri uyanığım herzamanki gibi
sesli güldüm yeşil yerleri komediymis :)
benim bulunduğum yerde o konuda sıkıntı yok siz nerdeydiniz çok merak ettim :)))
ot olayi olmadigi icin et e yonelmisler evet hamur, et, hamur, et derken devreler yanmış biraz
Suphelenmiyordum ki korkayim midem bulaninca korktum heralde fazla caydan oldu :)3 haftalık mide bulantısı olmaz zaten:) korkudan bulanmiştir
Kız niye gomeyim gel yapayım diycem ama nerdesin bılmıyorum kigömdün resmen
Yaparsan olur niye olmasinIspanağın çorbası mı var
Aa tabikiiii pirinçli yapıyorum nefiss:) ben çok seviyorumIspanağın çorbası mı var
Haa anladım :) iyi bari geçmişSuphelenmiyordum ki korkayim midem bulaninca korktum heralde fazla caydan oldu :)
İlk hamileligimde beklenen adetten 3 gun once bulanmaya baslamisti midem. Simdi de 4 gun olunca korktum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?