- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.916
- 698
Tam bizlikTam senlik
Ahahahaha
olsun üzülme , sonuçta nasıl birşeye benzediğini bilmiyorUffff kizlar moralim bozuldu ya esime surpriz yapacaktim dunku geceligi. Esimin mailine teslim edildi maili gitmiso da hemen okumus
Sonuçta şeklini şemalini bilmiyordur daha heyecanlı olurUffff kizlar moralim bozuldu ya esime surpriz yapacaktim dunku geceligi. Esimin mailine teslim edildi maili gitmiso da hemen okumus
Aman kız ne olacak eniste görmemiş gibi davransın
olsun üzülme , sonuçta nasıl birşeye benzediğini bilmiyor
Sonuçta şeklini şemalini bilmiyordur daha heyecanlı olur
Ahahahahha çok değişik bir bakış açısıYok ya resmiyle gitmis zaten uhuhuhuhu
En iyisi hic giymeyeyim bana giymiyosa niye aldi diye tripten tribe girsin
Sonra zaten alipta giymiyor diyip butceden gecelik parasi ayirmazsaYok ya resmiyle gitmis zaten uhuhuhuhu
En iyisi hic giymeyeyim bana giymiyosa niye aldi diye tripten tribe girsin
Cidden bozuldu moralim yaa sabahtan beri emaili kontrol ediyordum ne olur ne olmaz diye hemen silmek icin. Kontrol etmedigim 2 saat icinde gitmis mail o da bakmaz normalde bu sefer bakacagi tuttu demekAhahahahha çok değişik bir bakış açısı
Kendi kaybederSonra zaten alipta giymiyor diyip butceden gecelik parasi ayirmazsa
Bacım niye eşinin maili veriyorsunCidden bozuldu moralim yaa sabahtan beri emaili kontrol ediyordum ne olur ne olmaz diye hemen silmek icin. Kontrol etmedigim 2 saat icinde gitmis mail o da bakmaz normalde bu sefer bakacagi tuttu demek
Olsun ya süprüzsüz olur :) sonuç önemliUffff kizlar moralim bozuldu ya esime surpriz yapacaktim dunku geceligi. Esimin mailine teslim edildi maili gitmiso da hemen okumus
Ya zaten o sitede hesap vardi. Bi daha adres kart bilgileri fln ugrasmiyim demistimBacım niye eşinin maili veriyorsun
Bibi bugun benim esimin de dogumgunu kizHediyesini almıştım önceden ama dayanamadkm gene
Bir daha eşinden gizli bir hesap olsunYa zaten o sitede hesap vardi. Bi daha adres kart bilgileri fln ugrasmiyim demistim
Bir de ertesi gun secenegini secebilmem icin 5 dk icinde onaylamam gerekiyodu
Offd heryer başakBibi bugun benim esimin de dogumgunu kiz
Geceligi de ona hediye olsun diye aldim ahahah
37 oldu artikOffd heryer başakhemde aynı gın doğumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?