• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Me zamandan beri diyettesin 15 baya baya iyi :27: seninkide başaktı dimi bende aynı şeyleri yaşıyorum libidom icime içime patlıyor :işsiz:

Me zamandan beri diyettesin 15 baya baya iyi :KK53: seninkide başaktı dimi bende aynı şeyleri yaşıyorum libidom icime içime patlıyor :işsiz:
Ya gecen sene marttan hazirana kadar 14 kg vermistim sonra biraktim diyeti 6 kilosunu geri aldim.
Aralikta yine basladim 7 kilo verdim simdi de . Takimlar var ya beni 3.takim pakladi :)

Ya gecen sene marttan hazirana kadar 14 kg vermistim sonra biraktim diyeti 6 kilosunu geri aldim.
Aralikta yine basladim 7 kilo verdim simdi de . Takimlar var ya beni 3.takim pakladi :)
Bende sağlıklı yaşam yapıyorum 14 şubattan beri :27: simdi ilacta kullanmaya başladım insülin varya bende bugün ilk gün ilaç garip yaptı beni :deli:

Cam bardakta can dostlarıma çayım var icmezmisiniz,suyuna sevgimi kattim rengini güllerden caldim dostlarıma afiyet seker olsun mutlu pazarlar.

Hani bir selam beklersiniz ya uzaklardan Kimden olursa olsun unutulmamışım dersiniz ya O selam size olsun.Günaydın.

Mutluluk düşlediğiniz gibi, sevgi özlediğiniz gibi, yarınlar hayal ettiğiniz gibi olsun. İyi geceler.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, kandiliniz kutlu olsun.

Back