• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Kız olur mu :KK70: bildiğin utülüymüş gibi çıkarıyormuş :KK66: bi araştır
2 cesit var.
Su haznesi olanlar pek utulu gibi cikarmiyor :(
Havalandirmali olanlar daha duzmus.
Ben de aldiktan sonra anladim. Tabii yikanir yikanmaz dumduz silkeleyip koyunca epey duz oluyor. Her kurutma sonrasi cikan pamukcuklar ve pislikler de cabasi :D

2 cesit var.
Su haznesi olanlar pek utulu gibi cikarmiyor :KK43:
Ben de aldiktan sonra anladim. Tabii yikanir yikanmaz dumduz silkeleyip koyunca epey duz oluyor. Her kurutma sonrasi cikan pamukcuklar ve pislikler de cabasi :KK70:
Ya evet mesela bibimin fazla tüyü dökülmüyor ama kendi battaniyeleri biraz tüyleniyor tabi çok iyi olurdu onun icin :27: birde bütün kıyafetlerdeki tüylenmedir falan güzel gele yıkayıp kuruyup çıkarıp direk dolaba koymak süper birşey bence :dondurma: ve kesinlikle bakteriler mikroplar ölüyordur

Ya evet mesela bibimin fazla tüyü dökülmüyor ama kendi battaniyeleri biraz tüyleniyor tabi çok iyi olurdu onun icin :KK53: birde bütün kıyafetlerdeki tüylenmedir falan güzel gele yıkayıp kuruyup çıkarıp direk dolaba koymak süper birşey bence :dondurma: ve kesinlikle bakteriler mikroplar ölüyordur
Ben memnunum ama utuden kurtulurum diye dusunuyordum hayal kirikligi oldu biraz :D

2 cesit var.
Su haznesi olanlar pek utulu gibi cikarmiyor :KK43:
Ben de aldiktan sonra anladim. Tabii yikanir yikanmaz dumduz silkeleyip koyunca epey duz oluyor. Her kurutma sonrasi cikan pamukcuklar ve pislikler de cabasi :KK70:
Ha bide asmaktan daha düz olur genede ben zaten birtek klasik kıyafetleri ütülüyorum oda ayda yılda bir düğün olursa işte :27: kullanan kim varsa ütülü gibi çıkıyor diyor çamaşırlar ben onların yalancısıyım :27:

Back