- 15 Ekim 2016
- 22.630
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.831
- 598
He ya sorma , anca benle uğraşır asimile olmuşsun diye. Daha iki adam atamazEn çok köpüşünü kaybettiğinde çok üzüldüm ben
Vuuu rezilliği ele almiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He ya sorma , anca benle uğraşır asimile olmuşsun diye. Daha iki adam atamazEn çok köpüşünü kaybettiğinde çok üzüldüm ben
Vuuu rezilliği ele almiş![]()
HeeHııı hic oyle deneyimim olmadı :)
Denemek lazim![]()
Çok sakinim içim kıpır kıpırSakın ol bebeyim![]()
Tamda köpüşlü yerFilm foxta su an
Ay ne olucak titreşim herkeşler severKız sus uçuracaklar burayı şimdi, tövbessst![]()
Yoksa neBibi yoksaaa![]()
Aman Tanrim Yuce TanrimAy ne olucak titreşim herkeşler sever
Yoksa ne![]()
Hahah neyden ne çıkardı Allah seni bende diyorum bu nediyorAman Tanrim Yuce Tanrim
Bi bi tabi yaaaa![]()
![]()
Hahah neyden ne çıkardı Allah seni bende diyorum bu nediyoro bibimin adı bikere
ama kocam olmayaydı neden olmasın
neyseki kendisini çok seviyorum
![]()
Sevmeyen vardır belkiAy ne olucak titreşim herkeşler sever
Yoksa ne![]()
Ben neden anlamadımHahah neyden ne çıkardı Allah seni bende diyorum bu nediyoro bibimin adı bikere
ama kocam olmayaydı neden olmasın
neyseki kendisini çok seviyorum
![]()
Benim bi arkadas vardi banyoda masaj aletiylen basildi ablasi tarafindanSevmeyen vardır belki![]()
Tımam![]()
![]()
hea ozur dilerim bibinden
![]()
Bence yokSevmeyen vardır belki![]()
Bibinin bi sinden biseksüeli çıkardı valla iyi çıkarfı yanlız hiç aklıma gelmemiştiBen neden anlamadım![]()
YaniBenim bi arkadas vardi banyoda masaj aletiylen basildi ablasi tarafindan
Tabi ben o zamanlar biraz saf :) nasil oluyor demistim o da ohooo kac erkege bin ceker demisti![]()
Etme sikayet falan direk op gitsinTımamşimdi uyuyor kalksın şikayet edicem seni
Bence yok
Bibinin bi sinden biseksüeli çıkardı valla iyi çıkarfı yanlız hiç aklıma gelmemişti![]()
Etme sikayet falan direk op gitsin![]()
He boşuna o ka para vermeye gerek yok başka şeylere hepücüğu aynıBi tane pazardan almak lazim![]()
![]()
Kizarıp kalmıstir yerinde
Ben de onlar sebebiyle aldimHa bide asmaktan daha düz olur genede ben zaten birtek klasik kıyafetleri ütülüyorum oda ayda yılda bir düğün olursa iştekullanan kim varsa ütülü gibi çıkıyor diyor çamaşırlar ben onların yalancısıyım
![]()
Hahah daha benimkinin borcu duruyo karttaBen istiyorumda işte bütçede açık varkk olarak aranızda para biriktirip alınsana bana
![]()
Tımamşimdi uyuyor kalksın şikayet edicem seni
Bence yok
Bibinin bi sinden biseksüeli çıkardı valla iyi çıkarfı yanlız hiç aklıma gelmemişti![]()
Sızmışım