İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Bizim kesinlikle istemediğimizi biliyorlar 4 sene oldu arada söylüyorlar artık alıştılar
Biz kesinlikle istemiyor değiliz ama şu an planlarımızda bebek görünmüyor. Sürekli herkesin bebek yok mu daha diye sormasından gına geldi. Ay olsa sanki saklayacağım. Eltim 2 aylık hamile ona bile 2.yi soruyorlarmış. Yuh artık dedim. Millet sıyırmış.
Niye erteliyorsun kuzum hayırdır özel bir gün mü var yakın zamanda :))
Haftasonu kaçamağı yapacağız da haftaya termal otele, benim regl düzensiz ama sanki o haftasonuna denk gelebilir gibi düşünüyorum. Bu tarçın geciktiriyor diye duydum ama ne zaman yemek gerek nasıl yemek gerek hiç bilmiyorum.

Hmmmm inşallah regl olmazsın diyim o zaman insan sinir olur öyle zamanda olunca ben hiç denemedim açıkçası bilmiyorum ama hap falan kullanıp dengeni iyice bozma sakın canım

Hmmmm inşallah regl olmazsın diyim o zaman insan sinir olur öyle zamanda olunca ben hiç denemedim açıkçası bilmiyorum ama hap falan kullanıp dengeni iyice bozma sakın canım
Hapı araştırmıştım pek iyi şeyler okumadım hakkında.. Tek dileğim o zamana regl olmamak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…