- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Ben beğendim güzelmiş rengini değiştir kap hemen buna benzer bende alacaktım ev işi erken olunca kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben beğendim güzelmiş rengini değiştir kap hemen buna benzer bende alacaktım ev işi erken olunca kaldı
Koltugum da kalp miCanimmmmm
Kaptım gitti ..renk füme ama 2.renk konusunda karar vermiş değilim hala ..kafam karıştı .Ben beğendim güzelmiş rengini değiştir kap hemen buna benzer bende alacaktım ev işi erken olunca kaldı
Geçmiş olsun . Bol bol otlu sivilar tüket :) ateş için de ılık banyo ..Halsizlik ateş felan var =/
Sagol kuzum sabah girdim hemen biraz daha iyiyim şimdi =)Geçmiş olsun . Bol bol otlu sivilar tüket :) ateş için de ılık banyo ..
Daha iyi olursun inşallahSagol kuzum sabah girdim hemen biraz daha iyiyim şimdi =)
Sagol kuzum ♡☆♡☆♡☆♡Daha iyi olursun inşallah
Sagol kuzum ♡☆♡☆♡☆♡
Tabiki si kalp beğendim aynından bakmıştım burda benimki yeşile dönük soluk bir maviydi begenmistimKoltugum da kalp mi
renk konusunda bende çok kararsız biriyim bu yıl maviler revaçta baya yeşiller ama uzun zaman kullanılacağı için hep giden bir renk olsa iyi olurKaptım gitti ..renk füme ama 2.renk konusunda karar vermiş değilim hala ..kafam karıştı .
Rengini ben de beğenmedim .zaten o teşhir ürünü ..istediğim renk yapacaklar ama karar veremiyorum.Tabiki si kalp beğendim aynından bakmıştım burda benimki yeşile dönük soluk bir maviydi begenmistim
Yani siyah :) herşeyle uyar ,modası geçmez ..avizeyi de kuru kafalı alırımrenk konusunda bende çok kararsız biriyim bu yıl maviler revaçta baya yeşiller ama uzun zaman kullanılacağı için hep giden bir renk olsa iyi olur
Ahahahah bende bir koltuk kaplama yaptiricam hala veremedim karar bir buz mavisine gidiyorum bir başka renklere bir vizonlara ne kararsız oldum diyorum eşim yeter karar ver artık diyor 3 aydır karar veremedimRengini ben de beğenmedim .zaten o teşhir ürünü ..istediğim renk yapacaklar ama karar veremiyorum.
Ayyy ya doktor içimi karartma genç insansın ne siyahi Allasen satanisler gibiYani siyah :) herşeyle uyar ,modası geçmez ..avizeyi de kuru kafalı alırım
Hiç sorma ya bende feci kararsızlik yaşıyorum ..açık renkler alamam .2 koltuğum da açık renkti ,bebelerle olmuyor ..bir tane de siyah köşem var :)Ahahahah bende bir koltuk kaplama yaptiricam hala veremedim karar bir buz mavisine gidiyorum bir başka renklere bir vizonlara ne kararsız oldum diyorum eşim yeter karar ver artık diyor 3 aydır karar veremedim
İçim kararmışsa demek :))Ayyy ya doktor içimi karartma genç insansın ne siyahi Allasen satanisler gibi
siyahi bırak içim. Karardı yaaaa başka renk bakHiç sorma ya bende feci kararsızlik yaşıyorum ..açık renkler alamam .2 koltuğum da açık renkti ,bebelerle olmuyor ..bir tane de siyah köşem var :)
senin mi hiç sanmam öyle gostertme kendini bakıyım aaaaaa simsiyah insanı depresyona sokar güzel renkler beğen siyah olmasinİçim kararmışsa demek :))
Fümesiyahi bırak içim. Karardı yaaaa başka renk bak
Depresyon mu , sadece o kadarcık mi koz az daha hastaneye yatiriyorlardi benisenin mi hiç sanmam öyle gostertme kendini bakıyım aaaaaa simsiyah insanı depresyona sokar güzel renkler beğen siyah olmasin