İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Kaptım gitti ..renk füme ama 2.renk konusunda karar vermiş değilim hala ..kafam karıştı .
renk konusunda bende çok kararsız biriyim bu yıl maviler revaçta baya yeşiller ama uzun zaman kullanılacağı için hep giden bir renk olsa iyi olur

Rengini ben de beğenmedim .zaten o teşhir ürünü ..istediğim renk yapacaklar ama karar veremiyorum.
Ahahahah bende bir koltuk kaplama yaptiricam hala veremedim karar bir buz mavisine gidiyorum bir başka renklere bir vizonlara ne kararsız oldum diyorum eşim yeter karar ver artık diyor 3 aydır karar veremedim

Ahahahah bende bir koltuk kaplama yaptiricam hala veremedim karar bir buz mavisine gidiyorum bir başka renklere bir vizonlara ne kararsız oldum diyorum eşim yeter karar ver artık diyor 3 aydır karar veremedim
Hiç sorma ya bende feci kararsızlik yaşıyorum ..açık renkler alamam .2 koltuğum da açık renkti ,bebelerle olmuyor ..bir tane de siyah köşem var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…