- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Yanına????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanına????
Ahahahahha sana bişey olmaz kendine gel bebegim yaaaa evlat var en önemlisi iki tane gerisini boşver onlar en kıymetliDepresyon mu , sadece o kadarcık mi koz az daha hastaneye yatiriyorlardi beni
Murdum olar mı ? Yada ne olar :)Yanına????
Tabi ya demir leydiyim ben :)))Ahahahahha sana bişey olmaz kendine gel bebegim yaaaa evlat var en önemlisi iki tane gerisini boşver onlar en kıymetli
Araştıralım bi murdumu severim bende güzel renktir griyle uyabilir Oluru var benceMurdum olar mı ? Yada ne olar :)
tabikisi napiyonuz öyle hemen salmiyoruz kendimizi dimi :)))Tabi ya demir leydiyim ben :)))
Sanki ..ama ne bileyim yine de içime sinmeyen birşeyler var ..renge karar versem hemen yapılacak koltuklarım :/Araştıralım bi murdumu severim bende güzel renktir griyle uyabilir Oluru var bence
Salmadik salmadik :))tabikisi napiyonuz öyle hemen salmiyoruz kendimizi dimi :)))
Şekil semal mi beğenmedin neyi sinmedi içine füme rengi mi nubuk olusumuSanki ..ama ne bileyim yine de içime sinmeyen birşeyler var ..renge karar versem hemen yapılacak koltuklarım :/
Şekil beğendim .renk oturtamiyorumŞekil semal mi beğenmedin neyi sinmedi içine füme rengi mi nubuk olusumu
İnşallah bulursun anlıyorum seni bi şey gönderdim bi bak canim ozeldeŞekil beğendim .renk oturtamiyorum
Baktım ,beğendim :)İnşallah bulursun anlıyorum seni bi şey gönderdim bi bak canim ozelde
3 haftada geldi çoğu telefon kapları gelmedi ama daha
O duble kv
Bizim kesinlikle istemediğimizi biliyorlar 4 sene oldu arada söylüyorlar artık alıştılarYa sorma dün akşam bebek de bebek.. Ya daha 1 yıllık bile evli değilim, nedir bu bebek sevdası millette?? Deli oluyorum
Niye erteliyorsun kuzum hayırdır özel bir gün mü var yakın zamanda :))Kızçeler tarçın adeti erteliyormuş sanırsam. Deneyen, başaran var mı sizde hiç?
Biz kesinlikle istemiyor değiliz ama şu an planlarımızda bebek görünmüyor. Sürekli herkesin bebek yok mu daha diye sormasından gına geldi. Ay olsa sanki saklayacağım. Eltim 2 aylık hamile ona bile 2.yi soruyorlarmış. Yuh artık dedim. Millet sıyırmış.Bizim kesinlikle istemediğimizi biliyorlar 4 sene oldu arada söylüyorlar artık alıştılar
Haftasonu kaçamağı yapacağız da haftaya termal otele, benim regl düzensiz ama sanki o haftasonuna denk gelebilir gibi düşünüyorum. Bu tarçın geciktiriyor diye duydum ama ne zaman yemek gerek nasıl yemek gerek hiç bilmiyorum.Niye erteliyorsun kuzum hayırdır özel bir gün mü var yakın zamanda :))
Hmmmm inşallah regl olmazsın diyim o zaman insan sinir olur öyle zamanda olunca ben hiç denemedim açıkçası bilmiyorum ama hap falan kullanıp dengeni iyice bozma sakın canımBiz kesinlikle istemiyor değiliz ama şu an planlarımızda bebek görünmüyor. Sürekli herkesin bebek yok mu daha diye sormasından gına geldi. Ay olsa sanki saklayacağım. Eltim 2 aylık hamile ona bile 2.yi soruyorlarmış. Yuh artık dedim. Millet sıyırmış.
Haftasonu kaçamağı yapacağız da haftaya termal otele, benim regl düzensiz ama sanki o haftasonuna denk gelebilir gibi düşünüyorum. Bu tarçın geciktiriyor diye duydum ama ne zaman yemek gerek nasıl yemek gerek hiç bilmiyorum.
Hapı araştırmıştım pek iyi şeyler okumadım hakkında.. Tek dileğim o zamana regl olmamak :)Hmmmm inşallah regl olmazsın diyim o zaman insan sinir olur öyle zamanda olunca ben hiç denemedim açıkçası bilmiyorum ama hap falan kullanıp dengeni iyice bozma sakın canım
inşallah olmazsın hap tamamen düzenini bozuyor hormon çünkü o daHapı araştırmıştım pek iyi şeyler okumadım hakkında.. Tek dileğim o zamana regl olmamak :)