- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Bak şimdi vicdan yaptim bilsem koymazdım baklavayıNeyseki hiç çikolata falan canım çekmezama bu aralar hep tatlı isteği oluyor ki bende şaşılacak şey tatlı arayan bir kadın değilimdir
Cocuklarınıza yapın diyorlar genelde ama artık herkes yapıyor özellikle diyette olanlar :) hiç yoktan iyidir dimiAa güzelmiş hemde sağlıklı deneyeceğim ben de:)
Evet çok iyi bence Valla güzel bir tarif beğendim :)) denicemCocuklarınıza yapın diyorlar genelde ama artık herkes yapıyor özellikle diyette olanlar :) hiç yoktan iyidir dimi
Ay olsun kuzum birşey olmaz normalde hiç gördüğüm izlediğim yemekler canım çekmez ama dediğim gibi bu aralar bir garibim düzenli yemeğe alışma evresi sanırım :)Bak şimdi vicdan yaptim bilsem koymazdım baklavayı
Kesin ondandır banada süt yemek yasakti bi ara gözümün önünden hep sütlaç tavuk göğsü kazandibi geçiyorduAy olsun kuzum birşey olmaz normalde hiç gördüğüm izlediğim yemekler canım çekmez ama dediğim gibi bu aralar bir garibim düzenli yemeğe alışma evresi sanırım :)
Kesin ondandır banada süt yemek yasakti bi ara gözümün önünden hep sütlaç tavuk göğsü kazandibi geçiyordu
Ay yok ben kilolarimi seviyorumBizim bünye öyle 55 olmak istiyorum ben de:/ ben sana bir porsiyon benim kaynana gilden göndereyim yağ kalmaz üstündeiştah miştah sıfır olur
Bebe mebe durumu nedir :) niye durduk yere tatlı istemeyen kadın tatlı istiyor :)))Neyseki hiç çikolata falan canım çekmezama bu aralar hep tatlı isteği oluyor ki bende şaşılacak şey tatlı arayan bir kadın değilimdir
Yoksaişte normalde hiç bir zaman diyet yapanken zorlanmam şaşırıyorum
Oh iyi :)) ben bu halimi pek sevmiyorumAy yok ben kilolarimi seviyorum
Bebe mebe durumu nedir :) niye durduk yere tatlı istemeyen kadın tatlı istiyor :)))
Yok yav ne bebesiYoksa:))
Yani ben de bu halimi pek sevmiyorum ama 2.bir kayınvalide de neme lazımOh iyi :)) ben bu halimi pek sevmiyorum
Nasıl regl olmuyorsun ? Aralık mi uzun ?Yok yav ne bebesihem korunuyoruz hem de ben zaten regli olmuyorum istesek de olması zor neyseki istemiyoruz
Yok hiç olmuyorum bilmeyenler hep böyle tepki veriyorNasıl regl olmuyorsun ? Aralık mi uzun ?
H.g aplaİyi geceler hatunlar nasılsınız,kızımdayım bende sizlere bakayım dedim..
Ama ben gerçekten bilmiyorum :) o nasıl oluyor ? Menopozlu mu menopozsuz mu :)))Yok hiç olmuyorum bilmeyenler hep böyle tepki veriyor
Menepozsuz belki 1 2 senede bir olur o da normal değil yani sizin gibi cok çok nadirdir ha birde bazı aylar sadece wc de peçeteye hafif bir kahverengi leke gelir o kadarAma ben gerçekten bilmiyorum :) o nasıl oluyor ? Menopozlu mu menopozsuz mu :)))
Yani ben de bu halimi pek sevmiyorum ama 2.bir kayınvalide de neme lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?