İstek üzerine geyik :))) sabahlar olmasın :)

Ay olsun kuzum birşey olmaz normalde hiç gördüğüm izlediğim yemekler canım çekmez ama dediğim gibi bu aralar bir garibim düzenli yemeğe alışma evresi sanırım :)
Kesin ondandır banada süt yemek yasakti bi ara gözümün önünden hep sütlaç tavuk göğsü kazandibi geçiyordu

Neyseki hiç çikolata falan canım çekmez ama bu aralar hep tatlı isteği oluyor ki bende şaşılacak şey tatlı arayan bir kadın değilimdir
Bebe mebe durumu nedir :) niye durduk yere tatlı istemeyen kadın tatlı istiyor :)))

Ama ben gerçekten bilmiyorum :) o nasıl oluyor ? Menopozlu mu menopozsuz mu :)))
Menepozsuz belki 1 2 senede bir olur o da normal değil yani sizin gibi cok çok nadirdir ha birde bazı aylar sadece wc de peçeteye hafif bir kahverengi leke gelir o kadar d.kontrol hapı kullabırsam oluyor ama yıllarca içtim düzelmedi o hapta ciğere böbreklere iyi değil bıraktım zaten alışıyor insan hep böylr olunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…