- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
Birinin halleri var biri üşenir bu ne biçim iş ya
Bıyrın benimBijamalı
Kız Allah seni bizim adam almış hakikaten henüz tadına bakmadım
Ben ne yapayım yahu , gebe olaydım daha mı iyiyidi , eksiye vururdum vallaBirinin halleri var biri üşenir bu ne biçim iş yatopiğin libidosu nasıl düşmesin
Evet , haburdadır : )Lannn bet muncur
Niye uyumadın daha, dün akşam 9da horluyordunEvet , haburdadır : )
Çok uykum var direniyorum ,azıcık da çikolata yiyorum :) kesin var bende bişey ..gece asla yemek yiyemem ..Niye uyumadın daha, dün akşam 9da horluyordun
Eğer sabahki gibi yiyorsan sıkıntı böyükÇok uykum var direniyorum ,azıcık da çikolata yiyorum :) kesin var bende bişey ..gece asla yemek yiyemem ..
Yok bu daha insaniEğer sabahki gibi yiyorsan sıkıntı böyük
Ama halliykende insanın canı tatlı çekiyor be
Yok bu daha insaniuykum var , bi gözüm kapali , ağzımın yolunu zor buluyorum ..esnemekten boguluyorum arada :)
Gittiği yere kadarzorlama bari, ben de gidiyom haydeeee
Hamilemisin? :)Gittiği yere kadar
Haydeee rüyanda beni gör :)
Yok bence değilimdir :)))Hamilemisin? :)
Bence ol lütfen bebek göresim geldi ayyy sen doğur deme koç yok :)Yok bence değilimdir :)))
O zaman hemen koç bul :) ben çok doğurdum , sira dogurmayanlarda :)))Bence ol lütfen bebek göresim geldi ayyy sen doğur deme koç yok :)
Hahahah :) insallah :)O zaman hemen koç bul :) ben çok doğurdum , sira dogurmayanlarda :)))
Hahaha ikinizde birer tatlı kaşığı sonra sabahlar olmasınKız Allah seni bizim adam almış hakikaten henüz tadına bakmadımgözükmüyorum da bunla Alakası yok okul ev ödev çocuklar derken fıttırmaya az kaldı nette bitti ne çileli insanım yahu şuan eşimden bağlanıyorum her türlü adamı sömürüyorum ahahahjn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?