- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Ohoo:))Ben hamilelik şüphesi olan kişilerle konuşamıyorum ama biz daha çok heyecanlandık valaYok 1 hafta dolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohoo:))Ben hamilelik şüphesi olan kişilerle konuşamıyorum ama biz daha çok heyecanlandık valaYok 1 hafta dolsun
Sen de müjdelersin inşallah burdan günüm geçti falan diye:)Biz daha çok heyecan yaptık vallahi
İnşallah canım benimmmSen de müjdelersin inşallah burdan günüm geçti falan diye:)
Ben de onu diyomKız ilaç demiyorum
neden konuşamıyorsunOhoo:))Ben hamilelik şüphesi olan kişilerle konuşamıyorum ama biz daha çok heyecanlandık vala
PikiBen de onu diyom
Ummadik tas bas yarar ummadik sperm yumurta kirar belli olmaz bisey kullanma sen
Belki korkuyordur kendisineden konuşamıyorsun
Düşürücü etkim var dermişim:))neden konuşamıyorsun
neyden korkucam gı. Sende ara ara kayboluyosun farketmedim sanma beş dakka varsin bir saat yoksunBelki korkuyordur kendisi
Bak işte sen böylesin nisan hanım:))) kendin kayboluyon gelip sonra millet nerde diyonGene kayboldu millet
O nie korksunBelki korkuyordur kendisi
Yok yapmam bir iki kere böyle oldu , test yaptım ya ertesi gün ya o gün regl oldumDüşürücü etkim var dermişim:))
Sana test yaptirmak için ne diceğimi şaşırdım
neyden korkucam gı. Sende ara ara kayboluyosun farketmedim sanma beş dakka varsin bir saat yoksun
Yok kiz kimse yazmazsa kendi kendime mi konuşayımBak işte sen böylesin nisan hanım:))) kendin kayboluyon gelip sonra millet nerde diyon
Bekleyelim o zaman:))Yok yapmam bir iki kere böyle oldu , test yaptım ya ertesi gün ya o gün regl oldum
sohbet aç ortam yaratYok kiz kimse yazmazsa kendi kendime mi konuşayım
Napiyorsun ?Bekleyelim o zaman:))
sohbet aç ortam yarat
Uzanıyorum yarı baygın halde tv izliyorum kuzum:)) sen napıyon şimdi sohbet aç demedik kalabalık zamanlarda diyozNapiyorsun ?
Ne yapiyim bacım benim sohbet eşlerden daha ilgi çekici olmaz ama yine giden giderUzanıyorum yarı baygın halde tv izliyorum kuzum:)) sen napıyon şimdi sohbet aç demedik kalabalık zamanlarda diyoz
Bacım eşinleysen laf yok:)) öylesine gidiyosan varNe yapiyim bacım benim sohbet eşlerden daha ilgi çekici olmaz ama yine giden gider
Eşim evde kız her haldeBacım eşinleysen laf yok:)) öylesine gidiyosan var
Tamam eşinden zaman kalırsa işteEşim evde kız her halde