- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.893
- 598
BiliyodumKismen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BiliyodumKismen
Aman sokturme ne olur ne olmazHayırlısı ya ne diyim çok şişim şimdiye gelmiş olması lazım söktürücü gibim bişey var mı bitkisel
Kız ilaç demiyorumAman sokturme ne olur ne olmaz
Aminn.Söktürücümü Yok:/ önce test yap gebelik testi alHayırlısı ya ne diyim çok şişim şimdiye gelmiş olması lazım söktürücü gibim bişey var mı bitkisel
Enisteyi yolla nöbetçi eczaneden gebelik testi aldir :) tam sonra sokturucuKız ilaç demiyorum
Az daha bekliyim ya , belki mevsim geçişindendir.Aminn.Söktürücümü Yok:/ önce test yap gebelik testi al
UyuyorEnisteyi yolla nöbetçi eczaneden gebelik testi aldir :) tam sonra sokturucu
Test yap için rahatlasin bence :)Az daha bekliyim ya , belki mevsim geçişindendir.
Ama vhalla yorgunum yaf...olsada tadi olmuyor pek...eh iste...fena degil...idare ederBiliyodum
Aşkım hamile olabilirim de koşarak alır gelir bence yada düşer bayılırUyuyor
Anaaa hamelemisin :) ohh canima degsinKız ilaç demiyorum
Noldu sana keyfin kaçmişAma vhalla yorgunum yaf...olsada tadi olmuyor pek...eh iste...fena degil...idare eder
Emin ol hemen giderAşkım hamile olabilirim de koşarak alır gelir bence yada düşer bayılır
Yok be gecikmedeyim , ama eminim yani kendimden de bu nisan geçenlerde ağzını açtıAnaaa hamelemisin :) ohh canima degsin
Yorgunluk anam yorgunlukNoldu sana keyfin kaçmiş
Enişte istiyor yani :) o zaman daha çok arttı olma olasılığı bence alsın gelsin ben çarlarim valla meraktanEmin ol hemen gider
Al benden de o kadar. Benim cadı gece uyutmuyor beni:/ bide üstüne temizliğe giriştimYorgunluk anam yorgunluk
Soylé 1 hafta deliksiz uyusam ohhh ne guzel olur :)
Sadece cadı değil benceAl benden de o kadar. Benim cadı gece uyutmuyor beni:/ bide üstüne temizliğe giriştim
Eşim uykucu şekerim eve gelip sızıyor:/ bebeğin ağlamasina bile uyanmıyorSadece cadı değil bence