- 15 Ekim 2016
- 22.627
- 1
- 129.893
- 598
Kimden saklıyosunUlan cigarayi da saklamıştım canım cigara istedi iyi mi :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimden saklıyosunUlan cigarayi da saklamıştım canım cigara istedi iyi mi :)))
Benim heriftenKimden saklıyosun
Neden sigarası mı bittiBenim heriften
Bitmedi :) az önce küstürdüm. .sabah cigara migara ne varsa toplar gider İbn.ligineNeden sigarası mı bitti
Vaaaay taktiğe geeeellllBitmedi :) az önce küstürdüm. .sabah cigara migara ne varsa toplar gider İbn.ligine
Taktik maktik yok ,bam bamVaaaay taktiğe geeeellll
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezTaktik maktik yok ,bam bam
NeKırk yıl düşünsem aklıma gelmez
Sigarayı saklamak be hoş ben benimkinin sigarasını saklamaya cesaret edemem şahsen
Taktikten bol ne var :) ilacı aldım ya sersemledim :)Sigarayı saklamak be hoş ben benimkinin sigarasını saklamaya cesaret edemem şahsen
Hahaha enisteye zayıf noktani biliyorTaktikten bol ne var :) ilacı aldım ya sersemledim :)
Ya normalde benim zirtapoz da öyle birşeye cesaret edemez ,kafasına sıksa daha iyi :) ama beni nerden vuracağını biliyor .bide tehdit ediyor ,sen benı salona yolladın ama ben bu gece tek kalmam haberin olsun ,rüyaya daldığım gibi parti parti
Gunaydin ♡Günaydın bacılar
Vuracagi yerden vurdum onuHahaha enisteye zayıf noktani biliyor
Hahaha buldu mu yaVuracagi yerden vurdum onu
Yoo ben onunkini buldumHahaha buldu mu ya
Hahaha yaa çifte bak sigara da bi nasıl oyun yapıyorlar sen halen uykusuzum yorgunum diyorsun derandirenYoo ben onunkini buldum
Damarıma basanin damarını tıkarım :))Hahaha yaa çifte bak sigara da bi nasıl oyun yapıyorlar sen halen uykusuzum yorgunum diyorsun derandiren
Taktikten bol ne var :) ilacı aldım ya sersemledim :)
Ya normalde benim zirtapoz da öyle birşeye cesaret edemez ,kafasına sıksa daha iyi :) ama beni nerden vuracağını biliyor .bide tehdit ediyor ,sen benı salona yolladın ama ben bu gece tek kalmam haberin olsun ,rüyaya daldığım gibi parti parti