- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
He vallahahahahkavgaların sonu tabi
ay evet birden yazışırken çıkageldi. Yemani hazırladımeşler geldi tabi
7 hafta sürücekmiş ondan :)7 hafta nedir? Onlari terkmi edicen 7 hafta sonra?
hmm anladımay evet birden yazışırken çıkageldi. Yemani hazırladım
Kız o albümüm googledan şikayet almış, kazen uyardı sadece forum üyelerine görünür şekilde düzenlemek zorunda kaldım
bence de yani normal almasıKız o albümüm googledan şikayet almış, kazen uyardı sadece forum üyelerine görünür şekilde düzenlemek zorunda kaldım
Ne şikayetiKız o albümüm googledan şikayet almış, kazen uyardı sadece forum üyelerine görünür şekilde düzenlemek zorunda kaldım
WuuuuuuuuuuKız o albümüm googledan şikayet almış, kazen uyardı sadece forum üyelerine görünür şekilde düzenlemek zorunda kaldım
Belki yıl olmuştur, kazen mesaj attı müstehcen içerik oluyormuş benim albüm o yüzden üyelere görünüyor şu an sadeceNe şikayeti
Google takıla takıla buna mı takılmış, halbuki neler var.Belki yıl olmuştur, kazen mesaj attı müstehcen içerik oluyormuş benim albüm o yüzden üyelere görünüyor şu an sadece
Yakında bibiyi de şikayet eder bunlarGoogle takıla takıla buna mı takılmış, halbuki neler var.
Bu konu bu hızda devam ederse kesinYakında bibiyi de şikayet eder bunlar
bibi de ne varYakında bibiyi de şikayet eder bunlar
Vış o anney ic camasirlar dehset :)Kız o albümüm googledan şikayet almış, kazen uyardı sadece forum üyelerine görünür şekilde düzenlemek zorunda kaldım
sen gecelik diyorsun bacım gördün müVış o anney ic camasirlar dehset :)
Kiz ben gecelik derken genel hepsine gecelik diyorum :)sen gecelik diyorsun bacım gördün mü
Kız bide soruyor musun?bibi de ne var
hahaKiz ben gecelik derken genel hepsine gecelik diyorum :)
kız o ayrı tabiKız bide soruyor musun?
Bilyiom delu simdi babydoll ficut corabi vs vs detaya gerenk yok gecelik de gec...ama istersen artik ayrinti veririmhahakız o dediklerinin farklı isimleri de var ama
kız o ayrı tabioda mı senin gibi iç giyim paylaşıyor diye demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?