- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
He yok yok, o iç giyime ihtiyaç duymuyor gibime geliyorkız o ayrı tabi oda mı senin gibi iç giyim paylaşıyor diye demiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He yok yok, o iç giyime ihtiyaç duymuyor gibime geliyorkız o ayrı tabi oda mı senin gibi iç giyim paylaşıyor diye demiştim
maşallah kova ikinci kez şaşırtıyorsun bugün beni gecelik diyince onlar anlaşılmıyor bacım düzgün söyleBilyiom delu simdi babydoll ficut corabi vs vs detaya gerenk yok gecelik de gec...ama istersen artik ayrinti veririm
bence deHe yok yok, o iç giyime ihtiyaç duymuyor gibime geliyor
Ah kralicem ahhh beni hic tanimiyorsun :)))maşallah kova ikinci kez şaşırtıyorsun bugün beni gecelik diyince onlar anlaşılmıyor bacım düzgün söyle
bence de
cidden bugün anladım bunuAh kralicem ahhh beni hic tanimiyorsun :)))
Evet cok ayip kac kac kacNeler oluyor burda.. ayıp şeyler..
Neler oluyor burda.. ayıp şeyler..
Kız o albümüm googledan şikayet almış, kazen uyardı sadece forum üyelerine görünür şekilde düzenlemek zorunda kaldım
Yok artık ya ne alaka işgüzar çok kk daBelki yıl olmuştur, kazen mesaj attı müstehcen içerik oluyormuş benim albüm o yüzden üyelere görünüyor şu an sadece
Sizde gelin
Yani illa açık açık mı söyleyelimAh kralicem ahhh beni hic tanimiyorsun :)))
HeeçYani illa açık açık mı söyleyelim
ahahaha sonra neden enerji düşük, al işte. Bu saate yemek bırakırsan akşama tabi halin kalmazZalımsınız bir pazara gittik 10 sayfadan fazla yazmışsınız birde üstüne yemek yapacağım ooooo
Sizde gelin
Bizde kabartma tozu mu yesek napak
AhahahahBizde kabartma tozu mu yesek napak