- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
He yok yok, o iç giyime ihtiyaç duymuyor gibime geliyorkız o ayrı tabioda mı senin gibi iç giyim paylaşıyor diye demiştim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He yok yok, o iç giyime ihtiyaç duymuyor gibime geliyorkız o ayrı tabioda mı senin gibi iç giyim paylaşıyor diye demiştim
![]()
maşallahBilyiom delu simdi babydoll ficut corabi vs vs detaya gerenk yok gecelik de gec...ama istersen artik ayrinti veririm![]()
bence deHe yok yok, o iç giyime ihtiyaç duymuyor gibime geliyor![]()
![]()
Ah kralicem ahhh beni hic tanimiyorsun :)))maşallahkova ikinci kez şaşırtıyorsun bugün beni
gecelik diyince onlar anlaşılmıyor bacım düzgün söyle
bence de![]()
cidden bugün anladım bunuAh kralicem ahhh beni hic tanimiyorsun :)))
Evet cok ayip kac kac kacNeler oluyor burda.. ayıp şeyler..![]()
Kız o albümüm googledan şikayet almış, kazen uyardı sadece forum üyelerine görünür şekilde düzenlemek zorunda kaldım![]()
![]()
![]()
Yok artık ya ne alakaBelki yıl olmuştur, kazen mesaj attı müstehcen içerik oluyormuş benim albüm o yüzden üyelere görünüyor şu an sadece![]()
Sizde gelin
Yani illa açık açık mı söyleyelimAh kralicem ahhh beni hic tanimiyorsun :)))
HeeçYani illa açık açık mı söyleyelim![]()
ahahaha sonra neden enerji düşük, al işte. Bu saate yemek bırakırsan akşama tabi halin kalmazZalımsınız bir pazara gittik 10 sayfadan fazla yazmışsınız birde üstüne yemek yapacağım ooooo
Sizde gelin![]()
Bizde kabartma tozu mu yesek napak
AhahahahBizde kabartma tozu mu yesek napak![]()