- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
- 518
Nasil yok :)[/QUOTE]kız bide yapabilecek durumu yok
hahahah yok işte
genişlet banyoyu bacımOff cakuzi fentezisi fokur fokur benimki 2 m2 sığmıyoz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil yok :)[/QUOTE]kız bide yapabilecek durumu yok
genişlet banyoyu bacımOff cakuzi fentezisi fokur fokur benimki 2 m2 sığmıyoz
aynen gıcık oldumHg canım
Kızlar bozuk alıntı yapanlar alıntıyı yapmasın bir seferlik etiketle yapın dızelsin
Dükkan kapaliNasil yok :)
Yaa yaaaAyyyyy ben nasıl unuttum seni libidolarımızk birleştirip voltranı oluşturucaz hoş bu kk ya fazla
Bence de libidolu olan çıksın kk kasıyorYaa yaaa
Birlestirmeye gerek yok canim bizim yari libidomuz tum kk kadinlarina yeter
Yok gelmedi daha ben banyomu temizledim duşa giricem kocişkocuğum gelmedeneşler geldi tabi
çocuk yokken öyle oluyor tabi benim ki de gelecek şimdi ama normal karışılamaYok gelmedi daha ben banyomu temizledim duşa giricem kocişkocuğum gelmeden
Benimki geldi, yemek bile yedik. Şimdi ben bilgisayarda o telefonda karşılıklı oturuşuyoruz. Ne kadan da libidolu bir ortameşler geldi tabi
hahaha bizde çocuk olduğu halde öyle olmadığında tabi daha farklıydıBenimki geldi, yemek bile yedik. Şimdi ben bilgisayarda o telefonda karşılıklı oturuşuyoruz. Ne kadan da libidolu bir ortam
Hazirlik diyosunYok gelmedi daha ben banyomu temizledim duşa giricem kocişkocuğum gelmeden
Biz de de olmaz bugün perşembe mübarek gün ama genede temiz olmayı tercih ediyorum belli mi olurçocuk yokken öyle oluyor tabi benim ki de gelecek şimdi ama normal karışılama
Biz de hep böyle değiliz de dün canımı sıkan bir davranışta bulundu beyefendi, benim şahsıma olmasa bile hoşlaşmadım. O yüzden biraz uzak duruyorumhahaha bizde çocuk olduğu halde öyle olmadığında tabi daha farklıydı
Halbuki profil foton libido diye bagiriyorBenimki geldi, yemek bile yedik. Şimdi ben bilgisayarda o telefonda karşılıklı oturuşuyoruz. Ne kadan da libidolu bir ortam
Geyiginizin icine etmiyim diycemde ki sanirim su an ediyorum bibiyi gorunce bisey sormak istedim sifatim boyle oldu
Gel seni diyet bolumunde manzarali topikte agirliyalim Bibibella olmamı?
Bence olur o bolumunde libidoya ihtiyaci var
belli zaten normalde öyle değil gibisin Bibibella bi ilgilen benceBiz de hep böyle değiliz de dün canımı sıkan bir davranışta bulundu beyefendi, benim şahsıma olmasa bile hoşlaşmadım. O yüzden biraz uzak duruyorum
Halbuki profil foton libido diye bagiriyor
hahahah kavgaların sonu tabiLibido var da tutuyom bu akşam eşime atarlıyım biraz Ama bu atarların sonu güzel oluyor be
Diyet mi ben bi topikte varım şu anda onlara ayıp olur canım 7 hafta sonra görüşelim mi libidolu geldi hanımmm herkeşler buraya gelsin nasiplensin yavrucaklar