- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Allah iyiliğinizi versin:))) demekki o gün ikinizide bulamicazBenim de çarşamba büyük ihtimal:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyiliğinizi versin:))) demekki o gün ikinizide bulamicazBenim de çarşamba büyük ihtimal:)
Yok benim bi süre daha uzayabilir:)Allah iyiliğinizi versin:))) demekki o gün ikinizide bulamicaz
Öyle gözüküyorAllah iyiliğinizi versin:))) demekki o gün ikinizide bulamicaz
Hoşbuldum canım idare ediyorum valla bebişle markete gidip geldik pert oldum:) sen nasılsınderandiren hoşgeldin canım nasılsın?
Bende önceden ne güzel 6 günde biterdi spiral taktirdim 10 güne kadar lekelenme oluyor baya uzatti ya:/Yok benim bi süre daha uzayabilir:)
Ne güzel yorgunluklar :))Hoşbuldum canım idare ediyorum valla bebişle markete gidip geldik pert oldum:) sen nasılsın
Bende geçen hafta taktirdimBende önceden ne güzel 6 günde biterdi spiral taktirdim 10 güne kadar lekelenme oluyor baya uzatti ya:/
Evet spiral uzatıyormus herkes öyle diyor bı de erken oluyormussun galiba öncekine nazaranBende önceden ne güzel 6 günde biterdi spiral taktirdim 10 güne kadar lekelenme oluyor baya uzatti ya:/
Hayirli olsun canım açıkçası olumsuz bişey olmadıkça çıkarmayi düşünmüyorım yine de en iyi yöntem o maalesef,inşallah seninki uzamazBende geçen hafta taktirdim
tam günü gününe oluyorum canımEvet spiral uzatıyormus herkes öyle diyor bı de erken oluyormussun galiba öncekine nazaran
Hayirli olsun canım açıkçası olumsuz bişey olmadıkça çıkarmayi düşünmüyorım yine de en iyi yöntem o maalesef,inşallah seninki uzamaz
tam günü gününe oluyorum canım
İnşallah sen de böyle yorgunluklar yaşayacaksın canum en kısa zamandaNe güzel yorgunluklar :))
İyiyim hamdolsun ya
İnsallahhhhhhİnşallah sen de böyle yorgunluklar yaşayacaksın canum en kısa zamanda
Inşallah ♡Hayirli olsun canım açıkçası olumsuz bişey olmadıkça çıkarmayi düşünmüyorım yine de en iyi yöntem o maalesef,inşallah seninki uzamaz
tam günü gününe oluyorum canım
Isı var galiba rahatsız etme :))Disipline Girmis BirKadin nasılsın bacım:)
Allah iyiliğini versinIsı var galiba rahatsız etme :))
Bence de:/Isı var galiba rahatsız etme :))