- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.687
- 518
Senin problemin ne bacım çocukta yoktu sende galiba :)uzun bicamalarımı giydimkış geldi sanırım
Bende çorap giydim :) geldi geldi yaauzun bicamalarımı giydimkış geldi sanırım
Allah yardımcınız olsun. Bende çocuk olmadığı için nasıl bir durum bilmiyorumEvet canım doğru bildin gece uyumuyor sürekli uyanıyor ellerinden öper 7 aylık:)
Ssnin ikizlerede maşallah olacağı varmış demekki
Gündüz 4 te işbaşı bazen daha erken çıkıyor değişiyor yani
Valla bı dönem benim önüme dünyayı sersen istek yoktu kuzum ara ara oluyo öyle:)))Kız zaten her zaman gitsin güzel şeyler öyle karsilasin demiyorum ki :)) her gün pijamayla karşılamasın diyorum:) arada değişiklik yapsınyola her gün her gün fırsat olmaz zaten :)
Ben don atletim daha buraya uğramadı menopoza girdim sanıp korkuyom vallahBende çorap giydim :) geldi geldi yaa
Öyle zaten kötü bir lohusalık geçirdim eşimede baya kinliydim yeni düzeliyorum sayilir neyse buranın havasinida değiştirmiyim şimdi:)) öyle yapıyorum zaten enerjim neye elveriyorsa o şekilde davraniyorum sağol canımCanım sen haklısın ama bazen de kafa dinlemek lazım eşiz diye de her daim yapmak zorunda değiliz ki
Hele benim vakit yok çoğu akşam kendim yemek bile yiyemiyorum
Bebeğin uyuduğu zaman enerjin kalırsa uygularsın canım beklesin yani eşin de napalm hangi birine yetişelim
Ben de bı saat önce yanarken birden üşüdüm galiba ben giriyorum menapoza:)))Ben don atletim daha buraya uğramadı menopoza girdim sanıp korkuyom vallah
Kışı daha çok seviyorum ben ya:)) gece kedi gibi yatiyor insanuzun bicamalarımı giydimkış geldi sanırım
Ben diyorum ya 7 ay ara verdim benimde doğum ve sonrası çok kötü geçti ama düzeliyor sonra sen bu zamanda da bol bol dinlen eşin düşünsünÖyle zaten kötü bir lohusalık geçirdim eşimede baya kinliydim yeni düzeliyorum sayilir neyse buranın havasinida değiştirmiyim şimdi:)) öyle yapıyorum zaten enerjim neye elveriyorsa o şekilde davraniyorum sağol canım
Yok kız basıyo ateş valla yanıyomBen de bı saat önce yanarken birden üşüdüm galiba ben giriyorum menapoza:)))
Ama karla oynayınca insanın eli acıyor soğuktan beKışı daha çok seviyorum ben ya:)) gece kedi gibi yatiyor insan
:))) Ben evde çocuklar olduğundan dön atlet de duramıyorum yaa:)Yok kız basıyo ateş valla yanıyom
Ama karla oynayınca insanın eli acıyor soğuktan be
37° En iyi sonbahar. En sevdiğim mevsim:))) Ben evde çocuklar olduğundan dön atlet de duramıyorum yaa:)
Sicaksa sizin oralarda
Öyle de zevki çıkmıyor kışınE oynamazsın sen de dışardan izlersin
problemim olduğunu kim söylediSenin problemin ne bacım çocukta yoktu sende galiba :)
üşenmesem çorapta giyicemBende çorap giydim :) geldi geldi yaa
tabiii gece daha uzun kışı sevmicende yazı mı sevicen:)Kışı daha çok seviyorum ben ya:)) gece kedi gibi yatiyor insan
Yok bacım benim manzara Ankara- Samsun yoluEn güzel kistir. Kar yağacak sen kahveni alacaksın seyredeceksin ♡ yok böyle huzur ♡
Aynen ben de çayımı alır pencereden dişariyi izlerim:) kar yağınca içim huzur buluyor bembeyazzEn güzel kistir. Kar yağacak sen kahveni alacaksın seyredeceksin ♡ yok böyle huzur ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?