Yok kız benimde normalde istemiyor adetliyken istiyor. Ama günaf bacı kardeş oluyomuşukkKızlar ya normalde de çok uslu değilim her gece ateş bacayı sarıyor muhakkak ama adet olduğumda da canım istiyor gerçi biraz da eşim uğraşıyor benimle adetliyken sırf uyuzluk olsun diye siz de de adetliyken istek oluyor mu?yoksa ben mi anormalim
Yok kız benimde normalde istemiyor adetliyken istiyor. Ama günaf bacı kardeş oluyomuşukk
Ne biçim uğraşıyor hemde. Alttan alttan dürtüyor adamıŞeytan uğraşıyor çok fena ya
Oynasmak güzel de sonra bı bakıyorsun mevzu ilerlemiş iş kötüye gidecek mecbur soğuk suyla duş almak şart oluyor
Ne biçim uğraşıyor hemde. Alttan alttan dürtüyor adamı
Pek bi durgunlaştı burası
Pek bi durgunlaştı burası
Sende bu "azim" varkençok zor o
Geldimm kendi adıma :)Pek bi durgunlaştı burası
Yüzüme kan geldi bak:))) bende ne zaman seni görsem öpücük yollamak istiyorum canımcım
Doğrudur o olmayinca iyice sessizleşiyoBibi yok ya
Hoşgeldinnn sanki evde kimse yokmuş gibi hissettim:))) kimse yazmayincaGeldimm kendi adıma :)
Ayhh çok mutlu oldumYüzüme kan geldi bak:))) bende ne zaman seni görsem öpücük yollamak istiyorum canımcım
Hoşbuldum canım :)Hoşgeldinnn sanki evde kimse yokmuş gibi hissettim:))) kimse yazmayinca
Yemek nasıl olduAyhh çok mutlu oldum
Duygularımız karşılıklı
Aaa gönderdim yemedin miYemek nasıl oldu
Bekleyemedim makarna yedim benAaa gönderdim yemedin mi
Sölemesi ayıp enfestoydu
Öyle tabiki:)) merak ettim künefe yedinmiAyhh çok mutlu oldum
Duygularımız karşılıklı
Haha aynen:)) o bide tuzsuz_ruh:)) ikisinin enerjisi maşallah yakıyorHoşbuldum canım :)
Demek ki bibinin libidiosu enerjisi hepimize yetiyormuş
Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?