- 22 Mayıs 2013
- 169
- 3
kafasında kuran kadın, adamı eve geldiğine geleceğine pişman edecektir..kendisini tamamen kocasına bile veremeyecektir..telefonlarını ceplerini karıştırmaktan..alakasız sorularla sorguya çekmekten...filan.. işte o günkü mutluluk bitti..adamda ilgisiz ve vurdumduymaz davranacaktır bunun neticesinde...
diğer kadın ise kocasını tüm içtenliğiyle sevgidolu ve güleryüzle karşılayacak..o akşamın tadını çıkaracaktır..kocasındanda ister istemez bunun karşılığını alacaktır..
iki erkek benzer karakterlerde dedik..ama eşlerinin düşünce tarzlarından dolayı biri mutlu evliliğin içindeyken diğeri mutluz bir evlilik yaşıyor...
burda erkek kadın ayrımı yapmıyorum..aynı şey erkekler içinde geçerli tabi...söylemek istediğim şey pozitif düşünce ile negatif düşüncenin insana yaptığı etki mutlaka farklıdır..
Ay alemsiniz olayı çözmüşsünüz :))) Şaka bir yana düşünce gücüne inanıyorum ama istediğimiz olaylarda sonrasını nasıl kontrol edeceğiz,ben artık bıraktım,artık yoruldum.sayısız örnek verebilirim,reiki aldığım hocam arzu gücün çok yüksek demişti bana,gönülden keşke bu binada otursaydımda çocuğumu kreşten alıp onca yolu gitmeseydim deiğimde bile o sene içinde o evi satın aldım,1,5 sene oturdum şimdi başka bir yerde yaşıyorum.istediğimi zannettiğim işi yapıyorum ama beni tatmin etmiyor,yerimde olmak isteyen bir sürü kişi var.biz ne kadar güzel düşünsekte,mutluluğu ve güzel şeyleri hak etmediğni düşünen kişilerle bir arada yaşadıkça onların enerjisi biz aşağıya olmadık yerlere savuruyor.artık ne isteyeceğime ben bile emin olamıyorum,herşey akışında...tevekküldeyim :))) ama çok şükür yinede herşeye allah ruh ve beden sağlığı versin herkese...