- 19 Şubat 2012
- 302
- 4
canım harika bir konu açmızsın bayıldım yazdıklarına bende önce allaha sonrada gerçekten iyi düşünürsek herşeyin daha iyi olucuğına inananalardanım senin hikayenide okudum şaşırmadım çünkü yolunu seçmişsin ve bu yolun sonu zaten mutluluk şimdi burda kendini kandırmak filan oie yazanlar olmuş zaten öyle düşünürseniz baştan kaybedersiniz sen birde olabilicek şeylere niyet edin demişsin yaa canım bence insan bu konuda hayallerini düşüncelerini zorlayabilir ilk başlarda belki daha yakın şeyler istenilebilir ama olucuğına inincınız tamsa eğer şuan hayatınızla yakından uzaktan ilgisi olmayan çok uç şeyler bile isteyebilirsiniz ama olucuğına inanmak ilk koşul canım sana şu noktada şunu sorucam şimdi demişsin ya yerinde oturursan hiçbişey olmaz die yada kapıyı çam açılıcak die diyelim ki istediğin bişey var fakat bununla ilgili yapabiliceğin bişey atabiliceğin bir adım yok yani faal olarak bişey yapamıyorsun yani sadece istiyorsun diliyorsun hayal kurup inanıp imgeliyorsun başka bişey yapamıyorsun o zaman kapıyı çammamış mı oluyorsun yani faal olrak adımlar mı atmak gerekiyor yoksa sadece inanmak istemek yeterli mi