• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste Tüm Evim

güle güle otur tatlım. evin cokgüzelmiş.. bursada böyle güzel evler varmıymış....hemşerimin böyle zevkli olması beni mutlu etti..

eviniz gerçekten çok zevkli döşenmiş yanlız beyaz koltukların olduğu salon da herşey beyaz olmuş, bence HALINIZ koyu kahverengi olsaymış daha iyi olurmuş! O salondaki beyaz halıyı da mutfağa koyarsan mutfakta koyu renkli, eminim orayı açacak daha güzel görünecek diye düşünüyorum.Gülü güle oturun işallah!!!!!!!!!

Son düzenleme:
resim001ow2.jpg

tüm evin çok güzel canım ben özellikle bu köşe takımına bayıldım
belki yazmışsındır ama bütün sayfaları okuyamadım, markası nedir acaba

güle güle otur çok hoş bir ev ayrıca köşe takımın çok hoş, kullanımı nasıl. ben istikbalde benzer bir model gördüm ama eşimi kullanışının iyi olmayacağı kaygısından kurtaramıyorum.

mutfaına bayıldım
bazıları soğuk dese de bi konseptı var kesınlıkleee
hersey gayet uyumlu
hep mutlu olunn ınşş.

evin çok güzel . hayallerime yakın.. tek fark kalolifer petekleri.. benim hayalimde yerden ısıtmalı bir ev var. birde giysi dolabın son sistemde olduğu gibi kapaksız sanırım, ben sürgülü dolap tasarlamıştım kendim için. bence günümüz şartlarına göre döşenmiş modern ve güzel evlerden biri. güle güle oturun

köşemin kullanışı hakkında bi şey sormuştum ya canım, cevaplarsan sevinirim

evin çok güzel . hayallerime yakın.. tek fark kalolifer petekleri.. benim hayalimde yerden ısıtmalı bir ev var. birde giysi dolabın son sistemde olduğu gibi kapaksız sanırım, ben sürgülü dolap tasarlamıştım kendim için. bence günümüz şartlarına göre döşenmiş modern ve güzel evlerden biri. güle güle oturun

çok teşekkür ederim hemserim...
evet ayrı bir oda olduğu için açık sistem isstedim daha kullanışlı istediğim kıyafeti çabucak buluyorum...herşey gözümün önünde oluyor..a.s.

Allah sağlıkla mutluluklu evinizde huzur içinde yaşamayı nasip etsin
Eviniz çok hoş tarzınıza bayıldım.
Allahım herkeze nasip etsin(banada):)

Canım evin çok hoş. Özellikle mutfağın ve salonun. Salondaki perdelerini çok beğendim. Ben de kendi evime geçince böyle birşey düşünüyorum ama bulabilirmiyim bilmiyorum. Bu perdelerin temizliğini nasıl yapıyorsun? Malum üzerindeki taşlar ve tüyler sorun yaratabilir.

Canım evin çok hoş. Özellikle mutfağın ve salonun. Salondaki perdelerini çok beğendim. Ben de kendi evime geçince böyle birşey düşünüyorum ama bulabilirmiyim bilmiyorum. Bu perdelerin temizliğini nasıl yapıyorsun? Malum üzerindeki taşlar ve tüyler sorun yaratabilir.
canım perdemin tüm aksesuarları çıkartabiliniyor........
mekanizmasıda çıkartılıp normal makina da yıkanıyo.storları kuru temizlemeye veriyorum...

Bir de sorması ayıp mutfak dolapların kaça mal oldu?

canım inan tam maliyetini bilmiyorum....zaten fiyat vermek te ayıp olur...ama ankastre cihazlar hariç sadece dolaplar 7000 ytl -10000 ytl arası canım...
tabi mimarr ve çizim parası da var içinde...
ankastrelerde bi o kadar tutmuşturr..

meleğim evin çok ama çok güzel maşallah nazar değmesin meleğinle sağlıkla uzun yıllar huzurla oturursun inşallah Şeniz

Back
X