• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste Tüm Evim

beyaz melek evin siper cnm çok beğendim
oturma odamızın perdeleri ve halısı birebir aynı :)
ama evine bayıldım cnm çok ferah bir ev süper

en az eviniz kadar güzel bir yaşam dilerim önceliklee..ben bişi sormak istiyorum,salondaki halının markası nedir? krem rengi olan yani..bir de kullanışı nasıl,sürekli oturulan bir salon için mesela?şimdiden teşekkürler..

evin çok güzel omuş canım. özellikle mutfağına ve banyona bayıldım. ağız tadıyla, mutlulukla oturmak nasip olsun inşallah.

Çok beğendim Allah güzel günlerde oturtmayı nasip etsin İnşallah. Tarzını çok beğendim darısı benim başıma vede tüm isteyenlerin diyelim a.s

Beyaz Melekcim birşey sorucam yatak odanın mobilyaların rengi kahve-krem mi yoksa kahve-kemik rengi mi ? ben Beyaz istiyordum ama aklımı çelmek üzere bizimkiler senin mobilyanın da rengini beğendim ama bilgisayarımda sorun olduğu için renkleri tam seçemiyorum ...
Bu arada ben bebeğin odasını da merak ediyorum :)
Tekrar hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla sıhattle kucağına versin...

canım oturma odandakı kırmızı puanlı perdelerınle salondakı beyaz tüylü perdelerının markası ne? cvp verırsen sevınırım canım bu arada evın harıka

en az eviniz kadar güzel bir yaşam dilerim önceliklee..ben bişi sormak istiyorum,salondaki halının markası nedir? krem rengi olan yani..bir de kullanışı nasıl,sürekli oturulan bir salon için mesela?şimdiden teşekkürler..

salondaki halının markasını öğrenmek istemiştim ama gözünüzden kaçtı sanırım..

evin çok güzel mutfağın özellikle:) uyum içinde hemen hemen hepsi... sağlık ve huzur içinde güle güle oturun... Allah herkeze nasip etsin inşallahhh..

bende cok begendım cnm mutfagını we tabııkı gıyınme odanı
bende cok istedim ama olmadı ööle bi oda inşallah kendi ewimiz olunca olur
allah agız tadıyla mutlu huzurlu oturrmayı nasıp etsin canım............

Back
X