• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste Tüm Evim

güle güle oturun gerçekten güzel bi eviniz var. banyonuza bayıldım bende :)

emğine sağlık canım. evinin her bir köşesi çok güzel. huzur ve mutlulukla oturmak nasip olsun.

CANIM çok güzel bir evin var çok zevklısın ayrıca hayran kaldım.çok ferah her köşe.maşallah güzel bir ömür geçirmenız dileğiyle sağlık ve huzurlaaaa:içelim:

meraba beyaz melek beni hatırlarmısın bilemem eskiden:) sohbet kısmında karşılaşırdık hamiş olduğuna çooooooooookkkkkkkkk sevindim canım evinde çok güzelmiş allah ağzının tadını bozmasın sağlıkla otur yuvanada yavrun renk katsın

eviniz çok hoş çok beğendim hatta bayıldım güle güle huzurlu mutlu bir şekilde oturun ben düz krem rengi halınız ne marka onu merak ettim kullanışlı mı leke tutuyor mu kısacası memnunmusunuz tavsiye edermisisniz

vallaa bende çok beğendim çok güzel yaaa kocan çok zengin olmalı benimde zengin bi kocam olsa bendee böylee bi ev döşerdim hiç kuşkusuz ev tarz müthiş mutluluklar dilerim size bu evdee de mutlu olunmazsa bişey diyemiyorum yani insanın içi açılıyorr yaaaa

eviniz çok hoş çok beğendim hatta bayıldım güle güle huzurlu mutlu bir şekilde oturun ben düz krem rengi halınız ne marka onu merak ettim kullanışlı mı leke tutuyor mu kısacası memnunmusunuz tavsiye edermisisniz

STEP HALI CANIM....
KURUTEMİZLEMEYE VERİYORUM BEN O HALIYI ,,,
HALI YIKAMACILARA GÜVENEMİYORUM TÜĞLERİ UZUNYA ..EN ÇOK BEĞENDİĞİM HALIM O CANIM....Şeniz

vallaa bende çok beğendim çok güzel yaaa kocan çok zengin olmalı benimde zengin bi kocam olsa bendee böylee bi ev döşerdim hiç kuşkusuz ev tarz müthiş mutluluklar dilerim size bu evdee de mutlu olunmazsa bişey diyemiyorum yani insanın içi açılıyorr yaaaa

İNŞALLAH ALLAH SANA DA NASİP EDER BİTANEM.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİNŞeniz

:emir_bebek:evini çok beğendim bir ev ancak bu kadar güzel olur.allah bozmasın..tek eksik olan bebişin oda gelince huzurla sağlıkla oturursunuz inş..:ecrin_bebek:
paylaştığın için teşekkürler.

:emir_bebek:evini çok beğendim bir ev ancak bu kadar güzel olur.allah bozmasın..tek eksik olan bebişin oda gelince huzurla sağlıkla oturursunuz inş..:ecrin_bebek:
paylaştığın için teşekkürler.

canım çok teşekkür ederim.....allah sağlıkla ucağıma almayı nasip etsin bebişimi inşallah..onun da odasını eklerim:nazar:a.s.

Back
X