• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste Tüm Evim

beyaz melek inanılmaz güzel bi ev çok zevkli döşenmiş kutluyorum seni bayıldım bayıldım:nazar::dance:güle güle otur canım huzur ve mutlulukla...

evinize bayıldım tam benim tarzım allah huzrla oturmayı nasip etsin..cok keskin hatları var eşyalarınız ben burdayım biyo yani çok süeperler. allah nasip ederse 2 sene sonra bizde böle bi eve kavuşuucaz inşalhhhhhh allah herkesin gölüne göre versin

canımm tek kelimeyle muhteşem bi evin var ya bayıldımmm tam istediğim renklerr
çok ferah bi evin varr ya

Arkadaşım çok cici bir evin var Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşaallah..Mutfağa bayıldım,tam benim istediğim gibi..

ben daha onceden bırazını gormuştum buluşma fotolarından ama çok guzelmış gule gule kullan canım bebişin odasının fotolarınıda eklersın sonra

Gerçekten çok güzel bir evin var Rabbim içini şen eder inşallah.Bebeğinide bir an önce sağlıcakla kucağına alır çok mutlu olursun:emir_bebek::Saruboceq:

canım salondaki krem halıların markası ve modeli nedir? çok hosmus.. bende shagy halı dusunuyorum ama annemkiler ilk alındığı gibi değil resmen sonduler :))

beyaz melek canım mutfağına bidaha baktımda inşlh iki sene sonra evimiz teslim olduğunda göüzmün önünde bulunduracağım bi mutfak cok hoşuma gitti ..birisinemi yaptırdınız öylemiydi eve giridğinizde???

harika süper o nasil bir lavabo yarabbim salon olsun yemek kösen olsun
degerini bil canim allah mesut ettsin agiztadiniz hic bir zaman bozulmasin
kimseninde boznmasina izin vermeyin. Mükemmel sahsen cok hosuma gitti...

:1hug:
beyaz melek canım mutfağına bidaha baktımda inşlh iki sene sonra evimiz teslim olduğunda göüzmün önünde bulunduracağım bi mutfak cok hoşuma gitti ..birisinemi yaptırdınız öylemiydi eve giridğinizde???

YOK TATLIM BÖYLE DEĞİLDİ BOMBOŞTI EV.MİMAR YAPTI KOMPLE EVİ

ben bu evi çok beğendim tarz çok güzel sade çok sade abartı yok güle güle kullan huzurla mutlulukla

Tam bir beyaz melek evi olmuş her yer bembeyaz pırıl pırıl insan bu evde ne kadar huzur bulur.:nazar::nazar:Hani bir deyim vardır ''Aslan yattığı yerden belli olur.''diye bu söz çok doğru seni görmeme yakından tanımama gerek bile yok evini gördükten sonra hakkında çok şey öğrendim içinin ferahlığı temizliği evinden belli oluyor umarım manevi yönden de hep huzurlu mutlu tertemiz bir hayat sürersin mutluluklar canıma.s.

Back
X