• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste Tüm Evim

ailene yeni katılacak olan meleğinle bu güzel evde huzur ve mutluluk seninle olsun beyaz melekŞenizŞeniz

evinin her köşesi ayrı güzel, temiz ve tertipli, çok zevklisin cnm:1hug:a.s.

kırmızı koltuklu odanın kırmızı perdesini nerden aldın benim odamda kırmızıda çok hoşuma gitti

ayni senin gibi cok güzel ve sirin bir evin canim....
artik en kisa zamanda bir bebek odasida eklersin....
agiz tadin hic bozulmadan, hergün mutlulugun dahada cogalarak güle güle otur canim benim...

kırmızı koltuklu odanın kırmızı perdesini nerden aldın benim odamda kırmızıda çok hoşuma gitti

CANIM BURSADA BİR PERDE MAĞZASI BİLDİĞİM KADARIYLA ÖYLE ÖZEL BİR MARKASI YOK KUSURA BAKMA SANIRIM YARDIMCI OLAMAYACAĞIM..
EĞER BURSADAYSAN PERDECİ İSMİNİ VEREBİLİRİM.KÜLAHLI DA YAPTIRDIK PERDELERİ:1hug:

ben salonu beğendim beyaza bayılırım bena.sperdelerde çok hoş allah huzurlu oturmayı nasip etsina.s

Evine bende bayıldım çok güzel dizayn edilmiş. Rabbim birde bebegini kucağına sağlıkla versin tamam işte . Allah gönlüne göre versin evinde bebeğinle eşinle sağlıkla yaşarsınız inşallah.

Beyaz Melekcim evin harika senin gibi melek bir bayana tabiki böyle zevkle döşenmiş beyaz ev yakışır canım benim bende bursadayım ve yaza evlenicem kısmetse canım mobilyalarını nereden aldın misafir koltuklarını?Melekcim sana bir ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum eşinle birlikte,sevginizle size katılacak bebeciğinizle....

canım evin hoş,güle güle oturun inşallah:CüvCüv:

en çok oturma odanı beğendimmm kırmızı kırmızı içim açıldı vallahi

cok begendım gule gule bebegınle ısallah saglıkla mutlulukla oturun
okadar kardesımın evıyle ortusuyokı anlatamam
salonu beyaz tıp olarak aynı oturma odası aynı tarz kırmızı
banyao mutfak renklrıerı ustu beyaz altı kahve sankı kardesımın evını gezdım
sendemı akrep burcusun acaba :)

cok begendım gule gule otur ısallah
hersey harıka eksık yok
agız tadınız bozulasın

Beyaz Melekcim evin harika senin gibi melek bir bayana tabiki böyle zevkle döşenmiş beyaz ev yakışır canım benim bende bursadayım ve yaza evlenicem kısmetse canım mobilyalarını nereden aldın misafir koltuklarını?Melekcim sana bir ömür boyu sağlık ve mutluluk diliyorum eşinle birlikte,sevginizle size katılacak bebeciğinizle....

canım merhaba,,
allah tamamını erdirsin allah en kısa süredesana da nasip etsin.
tüm evdeki mobilyaları çizgi mutfak ve mimarlık yaptı tatlım.
koltuklarımı da classi den aldıma.s.

beyaz melek gule gule otur ewinde
gayet modern cizgiler hakim,
tek gözümü yoran ayrinti tw unitesinin karisikligi,cok malzeme koymussun,bence biraz daha sade olmali,
bunu disinda hersey guzel

Back
X