• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste Tüm Evim

Çok aşırı bayıldım.harika.rüya gibi mutfağın.güle güle kullan canım.darısı başıma :D

beyea melekçim sana sormak istediğim bir sorum var.benimde yaptırdığım evimin mutfağı seninkine çok benziyor.yalnız benimkilerin üstler parlak beyaz.
şu an inşaat halinde tezgah yok ankastre eşyalar yok.şu haliyle pek güzel görünmüyor.bu gece çok üzüldüm kötümü oluyor diye.sende belki seninkinin yapılış aşamasında görmüşsündür.bu aşamada böyle görünmesi normalmi.
birde tezgahta ne malzeme kullandınız.benimkide beyaz olacak.laminanat gibi bir malzeme kabarır dediler bana.çok dikkat istiyormuş.arkadaşım şimdi canım bu yüzden çok sıkkın.belki paylaşımların biraz beni rahatlatır.senin mutfağın çok hoş olmuş .allah güle güle kullanmanı nasip etsin.

beyea melekçim sana sormak istediğim bir sorum var.benimde yaptırdığım evimin mutfağı seninkine çok benziyor.yalnız benimkilerin üstler parlak beyaz.
şu an inşaat halinde tezgah yok ankastre eşyalar yok.şu haliyle pek güzel görünmüyor.bu gece çok üzüldüm kötümü oluyor diye.sende belki seninkinin yapılış aşamasında görmüşsündür.bu aşamada böyle görünmesi normalmi.
birde tezgahta ne malzeme kullandınız.benimkide beyaz olacak.laminanat gibi bir malzeme kabarır dediler bana.çok dikkat istiyormuş.arkadaşım şimdi canım bu yüzden çok sıkkın.belki paylaşımların biraz beni rahatlatır.senin mutfağın çok hoş olmuş .allah güle güle kullanmanı nasip etsin.

canım,,,
bişey bitmeden tam olarak nasıl olacağını anlayamazsın telaş etme hemen ne olur...
eminim çok güzel olacaktır.ne kadar rahat olursan o kadar güzel olur..
benim tezgahım laminant tezgah..tahta yani ama tabi bu tezgahlar çok özel bir malzemeyle kaplanıyor...
ben 1,5 yıldır kullanıyorum hiç zorluğunu görmedim..
sonuçta ben elimde bulaşık yıkamıyorum makinada yıkıyorum..
o yüzden tezgah aşırı su ile temas etmiyo..
ama mimar dolapları yaparken su da deyse bişey olmaz dedi..ıslak bezle siliyorum pırıl pırıl oluyo...
inşallah seninkini de görürüz tamamlanınca eklersin canım...
öptüma.s.

sağol güzelim ya,birazda olsa su serptin.pc de yapım aşamasındaki resimlerim var gidip gelip bakıyorum.sıkıntıdan bu gece uyuyamadım.ev başka bir şehirde tezgahı filan bir kaç ay sonra yaptırıcam.duvarını beyaz minik mozaikten yaptırdım.mimar arkadaşımda boşa sıkıyosun daha herşey inşaat diyo.ama gel görki ben mükemmeli istiyorum.bu tezgah işinide arştırıcam.graniti araştırdım sade beyaz yok.çok az desenleri olanları var.
diğer kullanan arkadaşlarda laminant tezgah hakkındaki tecrübelerini yazabilirler.
beyaz melekcim çok sağol.

çok güzellmiş canım güle güle otur içinde. ama bana biraz fazla düzenli geldi CADIARZUinşallah en kısa zaman da bebişin olur oraları karıştırır sen de toplarken ah ah fadik bana beddua etmişti o tutmuş dersin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende bana edersin :jeyyar::jeyyar:

çok güzellmiş canım güle güle otur içinde. ama bana biraz fazla düzenli geldi CADIARZUinşallah en kısa zaman da bebişin olur oraları karıştırır sen de toplarken ah ah fadik bana beddua etmişti o tutmuş dersin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende bana edersin :jeyyar::jeyyar:

FADİKÇİĞİMMM İNŞALLAH BEDDUAN TUTAR DA MİNİK SIPAM HERYERİİ DAĞITIR CANIM BEN ÇOKTAN RAZIYIM BUNAA
TEŞEKKÜR EDERİMŞeniz

sağol güzelim ya,birazda olsa su serptin.pc de yapım aşamasındaki resimlerim var gidip gelip bakıyorum.sıkıntıdan bu gece uyuyamadım.ev başka bir şehirde tezgahı filan bir kaç ay sonra yaptırıcam.duvarını beyaz minik mozaikten yaptırdım.mimar arkadaşımda boşa sıkıyosun daha herşey inşaat diyo.ama gel görki ben mükemmeli istiyorum.bu tezgah işinide arştırıcam.graniti araştırdım sade beyaz yok.çok az desenleri olanları var.
diğer kullanan arkadaşlarda laminant tezgah hakkındaki tecrübelerini yazabilirler.
beyaz melekcim çok sağol.

HİÇ TELAŞ ETME RAHAT OL ÇOK GERİLMİŞSİN BU KONUDA..
HİÇBİRŞEY İÇİN TAM OLARAK BİTMEDEN YORUM YAPMA...
UMARIM HERŞEY GÜZEL OLURŞeniz

çok sık çok guzel.gule gule yemekler yapın :))))))

işte bi de bu mutfağa dantel koyanlar var :D hatta mutfağa dantel konulur mu ya?annemin bi haftalığa gelen yardımcısı vardı canım zeynep ablam.bizim evi çok severdi kafasına gore cekmecelerden dantel alıp tv ye,mutfağa,mutfak robotuna,fritozun ustune koyardı.:D :D bizde o gidince kaldırıp,haftaya geliceği gun o gormeden bi daha koyardık uzulmesin diye...

güzel renkler geniş bir tezgah bol dolap dahaaaa ne olsun ?
çok güzel canım bu arada titizliğinde gözümden kaçmadı:delphin:güle güle ve huzurla kullan

BEBEM BENİMMM SEN GEL YETERKİİİ HAZIRLAMAZMIYIM BEN HİÇÇÇ
GELİPTE BANA UĞRAMAZSAN EĞER:mymeka:
OLACAKLARDAN BEN SORUMLU DEĞİLİMMMkötükedihüso

inşallah melegim gelip o guzel evinde o guzel yüzünü gormek nasip olur Şeniz
senin zevkine bayılıyorum zaten
mutfak için de söylenebilecek tek şey mükemmel oldugudur...
Allahım ağzınızın tadını hiç bozmasın, o mutfakta eşine cocuklarına güzel yemekler yap inşallah inşallah :asigim:

inşallah melegim gelip o guzel evinde o guzel yüzünü gormek nasip olur Şeniz
senin zevkine bayılıyorum zaten
mutfak için de söylenebilecek tek şey mükemmel oldugudur...
Allahım ağzınızın tadını hiç bozmasın, o mutfakta eşine cocuklarına güzel yemekler yap inşallah inşallah :asigim:

CANIMSIN BENİM,,,
İNŞALLAH GÖRÜŞÜRÜZ BİTANEM KAPIM AÇIK SANA HER ZAMAN BEKLERİM...
ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TATLI DİLİNE ,İLGİNE ALLAH ÇOK ÇOK ÇOK DAHA GÜZELLEİNİ SANA NASİP EDER İNŞALLAHHH CANIM BENİMŞeniza.s.:nazar:

Back
X