R
Roselin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
- #41
Çok aşırı bayıldım.harika.rüya gibi mutfağın.güle güle kullan canım.darısı başıma 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok aşırı bayıldım.harika.rüya gibi mutfağın.güle güle kullan canım.darısı başıma![]()
beyea melekçim sana sormak istediğim bir sorum var.benimde yaptırdığım evimin mutfağı seninkine çok benziyor.yalnız benimkilerin üstler parlak beyaz.
şu an inşaat halinde tezgah yok ankastre eşyalar yok.şu haliyle pek güzel görünmüyor.bu gece çok üzüldüm kötümü oluyor diye.sende belki seninkinin yapılış aşamasında görmüşsündür.bu aşamada böyle görünmesi normalmi.
birde tezgahta ne malzeme kullandınız.benimkide beyaz olacak.laminanat gibi bir malzeme kabarır dediler bana.çok dikkat istiyormuş.arkadaşım şimdi canım bu yüzden çok sıkkın.belki paylaşımların biraz beni rahatlatır.senin mutfağın çok hoş olmuş .allah güle güle kullanmanı nasip etsin.
çok güzellmiş canım güle güle otur içinde. ama bana biraz fazla düzenli geldi CADIARZUinşallah en kısa zaman da bebişin olur oraları karıştırır sen de toplarken ah ah fadik bana beddua etmişti o tutmuş dersin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende bana edersin :jeyyar::jeyyar:
halısız bile süper allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
sağol güzelim ya,birazda olsa su serptin.pc de yapım aşamasındaki resimlerim var gidip gelip bakıyorum.sıkıntıdan bu gece uyuyamadım.ev başka bir şehirde tezgahı filan bir kaç ay sonra yaptırıcam.duvarını beyaz minik mozaikten yaptırdım.mimar arkadaşımda boşa sıkıyosun daha herşey inşaat diyo.ama gel görki ben mükemmeli istiyorum.bu tezgah işinide arştırıcam.graniti araştırdım sade beyaz yok.çok az desenleri olanları var.
diğer kullanan arkadaşlarda laminant tezgah hakkındaki tecrübelerini yazabilirler.
beyaz melekcim çok sağol.
kurban bayramından 1 hafta once bursaya gelcem hele bana o mıtfakta börekler çörekler açma da göstertiyim ben sana
BEBEM BENİMMM SEN GEL YETERKİİİ HAZIRLAMAZMIYIM BEN HİÇÇÇ
GELİPTE BANA UĞRAMAZSAN EĞER:mymeka:
OLACAKLARDAN BEN SORUMLU DEĞİLİMMMkötükedihüso
inşallah melegim gelip o guzel evinde o guzel yüzünü gormek nasip olur Şeniz
senin zevkine bayılıyorum zaten
mutfak için de söylenebilecek tek şey mükemmel oldugudur...
Allahım ağzınızın tadını hiç bozmasın, o mutfakta eşine cocuklarına güzel yemekler yap inşallah inşallah :asigim: