• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste Tüm Evim

evine bayıldım ben yeni ev aldım ve eşyalarımı değiştirecem perdelerin hoş nasıl kullanışlımı pratikmi bende çocuk odasına o perdeden kullanmak istiyorum.ne iş yapıyosunuz nerde yaşıyosunuz.
:3:

evine bayıldım ben yeni ev aldım ve eşyalarımı değiştirecem perdelerin hoş nasıl kullanışlımı pratikmi bende çocuk odasına o perdeden kullanmak istiyorum.ne iş yapıyosunuz nerde yaşıyosunuz.
:3:

ben anaokulu öğretmeniyim bursada oturuyorum perdelerimden memnunum kullanışlı :)

daha önce yazmış mıydım hatırlamıyorum ama
bebeğinin odasına bayıldım yaa tam beğendiğim tarzda o kıyafetler ne öyle herşey pembiş pembiş ahh ALLAHIM keşke benimde ilerde sağlıklı bir kız bebeğim olsa bayılıyorum kız çocuklarına kıyafetleri falan bayılıyorum saçları herşeyleri güzel
güle güle otur ve kızını sağlıklı ve huzurlu mutlu büyüt İNŞALLAH:16:

daha önce yazmış mıydım hatırlamıyorum ama
bebeğinin odasına bayıldım yaa tam beğendiğim tarzda o kıyafetler ne öyle herşey pembiş pembiş ahh ALLAHIM keşke benimde ilerde sağlıklı bir kız bebeğim olsa bayılıyorum kız çocuklarına kıyafetleri falan bayılıyorum saçları herşeyleri güzel
güle güle otur ve kızını sağlıklı ve huzurlu mutlu büyüt İNŞALLAH:16:

çok teşekkür ederimm çok istedim bir kızım olsun herşeyini pespembe yaptımmm masal gibi bir öyküm oldu çok şükür
allah herkeze gönlündekini nasip etsinn

çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun,güle güle otur. pembeli çocuk odası kız bebek beklediğinizi söylüyor sanırım . mutfakta kullanışlı ferah,bir resimde pembe bir çaydanlık gözüme çarptı sanki,hareket katsın demiş bazı arkadaşlar pembeden devam edebilirsin sanırım pembe bir meyve sepeti vs. gibi

evin çok güzelmiş. güle güle huzurla oturun içinde. ben de 1-2 ay içinde kendi evime çıkacağım ama evim çok küçük 80 m kare ve benim bisürü eşyam var, hepsi de yeni ve büyük:( ne yapacağımı bilemiyorum. senin evin çok hoşuma gitti, özellikle salon ve çocuk odası. ben de kızıma böyle bir oda istiyorum

canım oncelııkle maasalah dıyelım nazar degmesin evin çook güzel cok zevklı dosenmıs allah bır omur huzur mutluluk saglıkla oturmayı nasıp etsın

Back
X