• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste Tüm Evim

eviniz çok güzel güle güle oturun inşallah salon harika olmuş ayrıca minik prensesin odası çok şeker huzurla sağlıkla büyüsün inşallah :34:

Ev eşyalarda çok hoş ama benim dikkatimi çeken evin düzeni oldu. Ayak altında insanı yoran hiç bir şey yok.. Böyle seviyorum bende..

Ayrıca pembiş odaya bayıldım eğer karnımdaki melek kız ise bu odadan kopya çekebilirim :)

Allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin, çok güzel.

mükemmel ötesi desem abartı olmaz ufaklığın odasına bayıldımm çok şık döşenmiş rabbim huzurla oturmayı nasip etsinnn

evin cok guzel Allah huzurla oturmayi nasip etsin.
takildigim tek nokta cekmecelerin iclerine kadar fotograf cekmen, bu kadar ayrintiya gerek yoktu.

resim004pm8.jpg

resim007vh4.jpg

resim005do4.jpg

resim009uk0.jpg

Küçük beyaz salonum....

resim002rh6.jpg

resim003ut8.jpg

resim004sp3.jpg

eviniz cok guzel dosemissinz.. cok duzenli ve temiz , tebrkler... gule gule oturun....yen evlenenlere guzel br ornek olur....

öykünün odası hakikaten rüya gibi çok güzel olmuş.giyinme odanızda çok fonksiyonel ve kullanışlı görünüyor.Allah bebişinizle bu güzel evinizde güzellikler yaşatsın:nazar:

ben duş kabininize takıldım tertemiz görünüyo kireç lekesi oluyo zor temizleniyo falan deniyo siz nasıl temizliyorsunuz neyle merak ettim..

$resim006kb4.webp

çok çok özür dileyerekten bu fotoğrafa alıntı yaptım ama bn uzun zamandır böyle bir duvar boyası rengi arıyordum hangi kartelaya baktıysam bulamadım bir türlü bu rengin adı nedir acaba ? çk güzl kırık beyaz gidi duruyor harika :)

ayrıca eviniz çok çok güzell özellikle kızınızın odası süper dizayn edilmiş güzel günlerde kullanır inş :)

Eki Görüntüle 349781

çok çok özür dileyerekten bu fotoğrafa alıntı yaptım ama bn uzun zamandır böyle bir duvar boyası rengi arıyordum hangi kartelaya baktıysam bulamadım bir türlü bu rengin adı nedir acaba ? çk güzl kırık beyaz gidi duruyor harika :)

ayrıca eviniz çok çok güzell özellikle kızınızın odası süper dizayn edilmiş güzel günlerde kullanır inş :)

casati krem rengi canım

ben duş kabininize takıldım tertemiz görünüyo kireç lekesi oluyo zor temizleniyo falan deniyo siz nasıl temizliyorsunuz neyle merak ettim..

duştan hemen sonra cifliyorum canım 1 gün bile geçerse kireç lekeleri oluşuyor o nedenle günlük temizlik gerekiyo

Back
X