Iste Tüm Evim

canım benim evimdede post var çok rahat kullanışlı temizliğide kolay evde kedimin en çok sevdiği yer:) ayrıca çok şık duruo ben salonuma koydum
soruyu bana sormasanda cevaplamak istedim kullanan biri olarak :asigim:

Sevgili Melek evin cok güzel ve çok temiz görünüyor güle güle saglıcakla otur... Benim evimde yapım asamasında lamina parkenin renk tonu çok begendim. Markası ve rengi hakkında bilgi verirsen sevinirim tşkler

tşk canım kararımı verdim yarıngidip yatak odasınapost alcam çok sağola.s.

bayıldımmmm... cok guzel beyaz salonuna..oturma odana..mutfagına daha ne dıyım cok zevkle dosenmıs ozellıkle perden cok guzel gule gule otur

harika secimler cok begendim evinizi allah hayat boyu huzur mutluluk icinde yasamak nasip etsin insallahopuyorumnanaktan
salon perdelerinizi cok begendim acaba biraz bilgi verebilirmisiniz bende diktirecegimde isimlerini bile bilmiyorum perdelerin o tul perdeye katlamalimi deniyor? ve kornisemi takili perdeleriniz?

evini çok beğendim avizelerini çekebilirmisin merak ettim güzeldir eminim ayrıca kırmızılı tülün markasını ve duvardaki gül tablosunu sorucaktım birde dantelleri kaldır bence hazır kurdele işi bncuk işi olabilir yinede zevk senin tabi

evine bayıldım çok zevkledöşenmiş ben yatak odandaki kuzu postlarını soracaktım daha önce sordum ama cevap alamadım kullanan arkadaşlar varsa yazsınlar lütfen beyaz melek canım sen seninkileri nerden aldın birde memnunmusun bunların iki türü varmış imitasyon ve gerçek hangisi daha kullanışlı yazarmısınız lütfen

yatak örtün ve güllü pano dışında herşey harika hatta süper
(daha önce yorum yazdım mı hatırlamıyorum neese yazdıysam 2. olsun:))

kuzu postlarından ben memnunum ama tabi tüğleri falan dökülüyo arada
cumhuriyet caddesinden aldım

canım ya bende bursada oturuyorum bende cumhuriyet caddesinden baktım indirime girmişler yeni açılmış orası tanesi 50 küçükler büyükler 80 birde dösan halıda var onlarda küçükleri 100 büyükleride çok büyük zaten onlar bana biraz daha iyi geldi çok kararsız kaldım birde tikede var 90 tl onlar gerçek postmuş imitasyonmu iyi gerçekmi bilmiyorum ayrıca ıkedada var onların fiyatıda uygun onlarda kötü mal satarlarmı bilemiyorum satmazlar gibi geliyor

eviniz çok güzel...vede zevkle döşenmiş...mutlulukla içinde oturmanızı dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…