Iste Tüm Evim

Evınız Çok gÜzel beyaz melek bana bır fıkır oldu Şahsen mutfaĞımı deĞıŞtırmeyı dÜŞÜnÜyorum saĞol

canım evin çok güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin.ben sana bişey sormak istiyorum.tüm sayfaları tektek okumadım belki daha önce soranda olmuştur.gördüğüm kadarıyla kullandığın parkeler beyaz yada beyaza çok yakın.bende evime beyaz parke yaptırmak istiyorum.sen memnunmusun kullanışlımı.genel olarak nasıl duruyor.cvp için şimdiden tşk ederim

mutfağın çok hoşuma gitti yemek programlarındaki mutfaklar gibi olmuş çok düzenli görünüyor güle güle otur...

teşekkür ederim ben memnunum çok ferah duruyo ama temizliği çok zor küçücük bi kirpik düşse belli hergün süpürüp silmen gerekecek ama görüntüsü çok aydınlık ve şık tavsiye ederim
ben memnunum canım

beyaz melek evin çok şık canım çok zevklisin herşey çok güzel eşinle ve kızınla yuvanda mutluluk ve sağlıkla oturun inşallah

evin çok güzle canım. sadece girişindeki masa salonda olsaydı daha güzel olcakmış. oda herhalde sığmadığından ama diğer odalara bittim hel mutfak mükemmel

mükemmel valla. ben de çok beğendim:) Allah içinde hep mutlu anlarınızı göstersin inşaallah. mutsuzluk girmesin bu güzel eve

evin çok güzel bayıldım cnm sağlıkla iyi günlerde oturun inşallah
bende yeni eve taşındım yatak odanda kuzu postlarını gördüm bende yatak odama istiyorum ama bir türlü karar veremedim biraz bilgi verebilirmisin kullanışlı mı temizliği nasıl aldığından memnunmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…