- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
canım bende çok beğendim evini .allah bize de nasip etsin yerimsenibensana bişi sormak istiyorum.mutfak tezgahın kullanışlı mı merak ettim.bide beyaz dolaplarının temizliğini nasıl yapıyorsun.
yok tatlım cifi biraz sulandırıp öyle siliyorum.........Peki cif çizmiyormu dolapları..bi arkadaşımın evinde çizik çizik yapmış olduğunu görmüştüm ..
Evin çok hoş buarada
teşekkür ederim tatlımçok güzelmiş cnm evin güle güle kullan
sorma tatlım evimin tek dantelleri.........evın her bolumu ayrı ayrı cok guzel canım sade ama cok sık.bende senın gıbı beyazı cok sevıyorum ev dekorasyonunda.yalnız gozumu tırmalayan ıkı nokta var yanlıs anlamazsan,o modern evde yatak odasında makyaj masasının ustundekı danteller ve fırca setı cok ıgretı durmus.evle cok uyumsuz geldı bana o ıkısı.o fırca setlerının modası gecmıs gıbı gelıyor bana.ama tabı zevk meselesı umarım yanlıs anlamazsın benı.evın muhtesem ama.
sağol tatlım teşekkürler...çok zevklisin, iyi günlerde kullan.............bebişlerinde olsun evinin neşesine neşe gelsin............
banyo nası öle duş yeri uzay üssü gibi :))) her şey süperr
MUTFAĞIMDAN BAZI KARELER SUNMAK İSTEDİM SİZE BELKİ YENİ EVLENENLERE FİKİR OLUR DİYE...ŞU AN HALILARIM YIKAMADA OLDUĞU İÇİN HALISIZ ÇEKTİM AKŞAM...HALILARRIM GELİNCE DE KOMPLE EVİMİ PAYLAŞIRIM SİZLERLE...
BAKALIM BEYENECEKMİSİNİZa.s.
Küçük beyaz salonum....
Beyaz Melek,bebeğinin eşyalarını da görmüştüm ve çok zevkli olduğun onlardan da belli ve evini görünce de çok beğendim,güle güle oturun.Bu arada bebek odasını koymuş muydun bilmiyorum ama ,onu da çok merak ediyorum?:ecrin_bebek:
Çok beğendim.
Mutfağınızı nereye yaptırdınız? Salon takımının markası nedir? Fiyatı nedir? Kullanımı nasıl,kolay kirleniyormu? Altlarına eşya konulabiliyormu? Yatak olabilme özelliği varmı?
canım ya evinde senin gibi çok güzel seni diğer topiklerden tanıyom çok cici bir anne adayısın kızın ve eşinle beraber huzur ve sağlıklı günler geçirmen dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?