Iste Tüm Evim

cnm evine bayıldım çok güzel üniten benim üniteme benziyor Allah Ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah

canım evın cok guzel rabbım gule gule huzurla oturmayı nasıp etsın ınsallah:1hug:
canım benim çok teşekkür ederim sağol
allahım bana da şöyle zengin bir kocahihoyyythihoyyyt
ilahiii güldürdün valla beni..
o senin zengin gören gözlerinin güzelliği...
allah gönlüne göre versin canım..
sana daha çok güzellerini nasip etsin

cnm evine bayıldım çok güzel üniten benim üniteme benziyor Allah Ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim tatlım sana daa.s.

beyaz melek tebrik ederim cok zevklısın evın cok guzel. cok da temızssın bunu soylemeden gecemeyecegım. bunun ıcın ayrıca tebrık ederım. benım evımı bır gorsenız :))))

beyaz melek tebrik ederim cok zevklısın evın cok guzel. cok da temızssın bunu soylemeden gecemeyecegım. bunun ıcın ayrıca tebrık ederım. benım evımı bır gorsenız :))))

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SAĞOLASIN....
SEN DE EKLE DE GÖRELİM EVİNİN RESİMLERİNİ MERAK ETTİM BAKa.s.

çok güzel maşallah, umarım bir sürü güzellikler yaşayın bu evinizde sağlıklı sıhhtali bana çok sıcak geldi........... oyy oyy bende evlenmek istedim şimdi yaa, benimde evim olsun....neyse Allah isteyen herkese nasip etsin huzurlu bir ev...

harika bir mutfak ve harika bir ''küçük beyaz salon'' ayrıca nıvea tutkunu bir ev sahibi :)
ÇOK teşekkür ederim canım.

teşekkürler canım inşallah senin bundan çoooooook daha güzel ve sıcacık bir evin olur güzelim..
rabbim herkezi mutlu etsina.s.

beyaz melek canım evin yüzünü o kadar çok yansıtıyor ki...Rabbim ömür boyu..huzur ..mutluluk ve sağlık bir dolu yuva nasip etsin hepimizea.s.
canım bizde bir hafta önce ev aldık ve içini işleticez..evimin işleri bitince bende eklemeyi düşünüyorum inşaallah..ben de sen gibi beyaz manyağıyım..ve parkelerinin renkleri çok hoşuma gidiyor..eşime gösterdim ve bu renk yaptırıcam inşaallah
canım senin kırmızılı odandaki halının sarı kırmızılı rengi benim mutfagımda..ama ben bu halıdan hiç memnun kalmadım...çok çabuk kirleniyor ve kiri belli ediyor..evleneli daha bir buçuk yıl olmadı 5 defa yıkamaya verdim...canım seninkinde böyle narin lik varmı?

canım benim teşekkür ederim,,,
allah herkeze nasip etsin..
hayırlı olsun tatlım eviniz inşallah sağlıkla iyi günlerde oturun..
evet tatlım özellikle krem kısmı kirleniyor tabi halının...bende 3-4 defa verdim yıkamaya ama seninki mutfaktaysa daha da çok kirlenir tatlım...
:1hug:

Eviiiiiiinnnnnnn çok hoş ve renkler uyumlu.. Benim de salonum kırık beyazz... temizlemesiii zoru seçmişiz.... Güle güle oturun

canım evin çok güzelmiş bayıldım yeni evlisin sanırım sende allah bi ömür boyu mutlu etsin yuvanda Şeniz canım profilinde bursa yazıyor bursanın hangi semti sakıncası olmassa:1rolleyes:

canım evin çok güzelmiş bayıldım yeni evlisin sanırım sende allah bi ömür boyu mutlu etsin yuvanda Şeniz canım profilinde bursa yazıyor bursanın hangi semti sakıncası olmassa:1rolleyes:

CANIM 1,5 YILLIK EVLİYİM........
YILDIRIM DA OTURUYORUM...
TEŞEKKÜR EDERİMa.s.

canım bende çok beğendim evini .allah bize de nasip etsin yerimsenibensana bişi sormak istiyorum.mutfak tezgahın kullanışlı mı merak ettim.bide beyaz dolaplarının temizliğini nasıl yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…