Işte tubişin evi:):):):):)

canım evin çok güzel ama küçücük bir önerim var,özellikle mavi koltuklarına bayıldım ama yeşille hiç olmadı, duvarlarının rengini değişip açık renk yapsan evin daha ferah olur, eşyaların kendini gösterir güle güle oturun
canım evim kira tasındıgımızda bu renkti yazın tasınacagız insallah o evin duvar renkleri insallah beyaz olur yoksa bu renklere baka baka kafayı yiycem

çok güzel rengarenk sıcacık samimi bir ev yemek odası takımında benimkine çok benizyor .Allah ağız tadıyla kullandırsın çok şeker herşeyin :nazar::nazar:

oturma odanı beğendim renkler duva rdışında hoş zaten taşınacakmışsın..yatak örtünden ilk fırsat buldugunda kurtul nerden buldun onu yahu:))göz yorucu bir şeyyy..güle güle otur genel olarak güzel beğendim..

canım evim kira tasındıgımızda bu renkti yazın tasınacagız insallah o evin duvar renkleri insallah beyaz olur yoksa bu renklere baka baka kafayı yiycem

güle güle agız tadıyla otur tübiş .
bende duvar renklerine laf edecektim.ama sebebin varmış . gönlüne göre bir ev bul inşallah .

Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşAllah :16:

tesekkürler güzel yorumun için evet bende senin evine baktım cok zevklisim gerçekten birde profil resmine bayılıyorum sürekli yorumlarda seni görüyorum artık resmini göre göre alıştım resimdekini sen olarak algılıyorum biraz komik ama bana öyle geliyor birde duvar renkleri berbat gerçekten kirada oldugumuz için boyamadıkta zaten yazın tasınmayı düsünüyoruz insallah duvarları bembeyaz tertemiz bir eve tasınırım :16:

:16::16::16::16: canım benim ,onu ben olarak düşünebilirsin çok benzediğimi söylerler ,:9:inşallah allah gönlüne göre o cici güzel eşyalarını dahada güzel gösterecek bir eve çıkmanı nasip eder,aslında ev güzel yani kullanışlı odaları büyük işte duvar renkleride uyumlu olsaymış herşey harika olacakmış ,allah mutluluk huzur versin :16:

Allah bir ömür mutlu, huzurlu oturmayı nasip etsin inşallah. evin çok hoş :16:

Tugbass merhaba,

Turuncu benim çok sıcak bulduğum bir renk, çok severim..benim de balkonum neredeyse komple turuncu, ahşapla çok yakışıyor, sen de yakıştırmışsın.
Yalnız oturma odasındaki su yeşili kanapenin rengine bayıldım, farklı bir renk kullanma cesaretinden dolayı seni tebrik ederim!:31: Duvarların rengi başka olsa daha çok patlardı o kanapeler, duvar rengi seçimi yanlış olmuş, karmaşık gibi gözükmüş, halbuki takımın düz ve çok güzeller..
Mutfak bekarlık evimde annemin eski mutfağını andırdığı için çok samimi buldum, sevdim..:31: yalnız o krem rengi halılarla mutfakta nasıl başa çıkıyorsun, zor olmalı :44:
Koşu bandına yorum bile yapmayacağım, direkt benimki aklıma geldi...çünkü benim de ortalıkta, kurtulmak için satmayı düşünüyorum :1: sen ne güzel en azından balkona yerleştirmişsin..
sevgiler

Tugbass merhaba,

Turuncu benim çok sıcak bulduğum bir renk, çok severim..benim de balkonum neredeyse komple turuncu, ahşapla çok yakışıyor, sen de yakıştırmışsın.
Yalnız oturma odasındaki su yeşili kanapenin rengine bayıldım, farklı bir renk kullanma cesaretinden dolayı seni tebrik ederim!:31: Duvarların rengi başka olsa daha çok patlardı o kanapeler, duvar rengi seçimi yanlış olmuş, karmaşık gibi gözükmüş, halbuki takımın düz ve çok güzeller..
Mutfak bekarlık evimde annemin eski mutfağını andırdığı için çok samimi buldum, sevdim..:31: yalnız o krem rengi halılarla mutfakta nasıl başa çıkıyorsun, zor olmalı :44:
Koşu bandına yorum bile yapmayacağım, direkt benimki aklıma geldi...çünkü benim de ortalıkta, kurtulmak için satmayı düşünüyorum :1: sen ne güzel en azından balkona yerleştirmişsin..
sevgiler

canım terşekkürler çok güzel yorum yazmışın ama benim koşu bandımda ortalıkta bi yer bulamıyorum bandım balkonda deil mutfakta resimlere bidaha baksana mutfaktaki televizyonun arkasında ancak orada yuruyebiliyorum

Tugbass merhaba,

sevgiler
hıım bide mutfaktaki halılar makineye atılıp yıkanan halılar atıyorum mis gibi 1 günde kuruyor kaymaz tabanlı halılardan yada küvette bir iki ayagımla basa basa yıkıyorum tertemiz oluyor
:23:

tubiş cnm evine bayıldım :)
rabbim bi ömür mutluluk huzur ve sağlık versin ailene o evde:)

Back
X