- 23 Nisan 2023
- 847
- 133
- 33
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boğaz ağrısı bilmiyorum hiç duymadım.Arkadaslar adetime 4 gun kaldi midem bogazima kadar olan bolgem hep yaniyor yemek yerken gecmiyor aci oluyor gogus hassasasiyeti var boyle belirti yasayan oldu mu test biraz erken yaptim 8 gun vardi cikmadi dunde yaotim belli belirsiz gördüm yorumlarinizi bekliyorum
DenBoğaz ağrısı bilmiyorum hiç duymadım.
Bende sizin göğüs hassasiyeti falan yaşadım ama bişey çıkmadı. Adet belirtisi oluyor genelde çünkü.
Mide yanması da hamileliğin son aylarında görülüyor duyduğum kadarıyla.Bogaz agrisi degil mideden bogaza dogru yanma
Den
Duzenli 28 gunde 1 oluyorum aslinda öyle oldugunu biliyorum da ilk defa boyle yaşıyorum merak ettim simdi test aldim yapacağım bakalimGebelikte mide yanar ama bu çok ileri haftalarda (20-25 hafta) başlar çünkü bebek ve rahim yukarı doğru büyürken mideyi sıkıştırır. Sıkışan mide, gebelik reflüsü yaparak yanma yapar. Yani mide yanması bir bulantı, kusma gibi belirti olamayacak kadar ileri haftalarda olur. Bir de adetiniz düzenliyse 8 gün kala zaten çıkmaz.
Evet simdi test yapacagim erkenMide yanması da hamileliğin son aylarında görülüyor duyduğum kadarıyla.
Ben de aşırı mide yanması var öğrendiğimden beri maden suyu bile içsem yanıyor, boğaz ağrım da oldu hala varArkadaslar adetime 4 gun kaldi midem bogazima kadar olan bolgem hep yaniyor yemek yerken gecmiyor aci oluyor gogus hassasasiyeti var boyle belirti yasayan oldu mu test biraz erken yaptim 8 gun vardi cikmadi dunde yaotim belli belirsiz gördüm yorumlarinizi bekliyorum
Aynen benimde kola maden suyu icemiyorum oructaan mi diyorum acaba sag bobregim agriyor birdeBen de aşırı mide yanması var öğrendiğimden beri maden suyu bile içsem yanıyor, boğaz ağrım da oldu hala var
Olabilir şüpheniz varsa bence bi kan verinAynen benimde kola maden suyu icemiyorum oructaan mi diyorum acaba sag bobregim agriyor birde
Çıkmayabilir. Bence adet gününü bekleEvet simdi test yapacagim erken
Evwt belli belirsiz cikti gibi belki ben oyle sanıyorum resimde anlasilmiyorÇıkmayabilir. Bence adet gününü bekle
Göremedim sanki yaGören varmi