Işte tubişin evi:):):):):)

tugbass

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
1.094
29
318
Kayseri
hertürlü yorumlara açıgım
):):):) $SAM_0896 (Medium) (Medium).webp$SAM_0898 (Medium) (Medium).webp$SAM_0899 (Medium).webp$SAM_0900 (Medium).webp$SAM_0906 (Medium).webp$SAM_0943 (Medium).webp$SAM_0944 (Medium).webp$SAM_0957 (Medium).webp$SAM_0959 (Medium).webp$SAM_0960 (Medium) (2).webp$SAM_0961 (Medium).webp$SAM_0961 (Medium).webp$SAM_0962 (Medium).webp$SAM_0962 (Medium).webp$SAM_0963 (Medium).webp$SAM_0966 (Medium).webp$SAM_0968 (Medium).webp yorum bekliyorum

Son düzenleme:
çok beğendim çok hoşuma gitti. Nişanlıyım ev kurma ve dizayn sürecinde olan ben, zevkinize hayran kaldım. Güle güle kullanın inş.

çok beğendim çok hoşuma gitti. Nişanlıyım ev kurma ve dizayn sürecinde olan ben, zevkinize hayran kaldım. Güle güle kullanın inş.

çok teşekkür ederim canım benim insallah seninde evin gönlüne göre olur ama sakın acele karar verme eşya seçerken ben öyle yaptım pişmanın tam gönlüme göre alamadım eşyalarımı sen çok hassas davran birde hangi odanda hangi rengi kullanacaksın önceden karar verki işin kolaylaşsın yoksa okadarmobilya arasında yanlış karar verebilirsin

canım mutulukla otur cici evinde ,tek beğenmediğim oturma odan ve yatak odanın duvar renkleri ,ben açık renkten yanayım ,4 kez taşınıdım 4 ünüde kum beji boyattım tüm odaları ,onun dışında tertemiz güzel bir ev ..:nazar::nazar::nazar:

koşu bandı + sarı civciv..
aynılarından bende de var :34: hehehehe
güle güle oturun

çok güzel eviniz huzurla,,mutlulukla oturun inşallah....

canım evin çok güzel ama küçücük bir önerim var,özellikle mavi koltuklarına bayıldım ama yeşille hiç olmadı, duvarlarının rengini değişip açık renk yapsan evin daha ferah olur, eşyaların kendini gösterir güle güle oturun

güle güle oturun.bende oturma odandaki turkuaz koltuklari cok begendim ama rosalinda gibi benimde önerim bir an evvel duvar rengini degistirmen....

oturma grubun cok guzel ve yerdekı halını cookkkk ama cokk begendm gule gule saglıklı huzurlu mutlu oturun evınızde

canım mutulukla otur cici evinde ,tek beğenmediğim oturma odan ve yatak odanın duvar renkleri ,ben açık renkten yanayım ,4 kez taşınıdım 4 ünüde kum beji boyattım tüm odaları ,onun dışında tertemiz güzel bir ev ..:nazar::nazar::nazar:
tesekkürler güzel yorumun için evet bende senin evine baktım cok zevklisim gerçekten birde profil resmine bayılıyorum sürekli yorumlarda seni görüyorum artık resmini göre göre alıştım resimdekini sen olarak algılıyorum biraz komik ama bana öyle geliyor birde duvar renkleri berbat gerçekten kirada oldugumuz için boyamadıkta zaten yazın tasınmayı düsünüyoruz insallah duvarları bembeyaz tertemiz bir eve tasınırım :16:

Back
X