Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evin çok güzel çok sade evinin heryerini beğendim inan güle güle otur![]()
her şey çok güzell tam benim zevkime göre ferahh... kahve krem tonları harika olmuşş... bu ara çok çıkmazdayım sorunlar peşimi bırakmıyor... dua edin benimde anahtarıyşa kapımı açıp içine girebileceğim bi evim olsunn...
çok güzel
güle güle oturun
yatak odan ve yatak örtüne bayılkdım.sakıncası yoksa markasını öğrenebilir miyim??
evin çok hoş ve sade allah eşin ve bebeğinle mutlu bir yaşam nasip etsin çok zevklisin bence.yatak odanda örtü kullandın mı net göremedim ama kullandıysan ne tarz bir örtü kullandın bende almayı düşünüyorum fikir olması için soruyorum.
bayıldım..güle güle huzurla OTURUN İNSALLAH..HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN ALLAH İÇİ BOŞ KALMASIN EVİNİZİN..
Mutafagini cok begendim. Mutlu günlerde oturun insaAllah. Darisi olmayanlarin basina :)
güle güle otur eşyaların çok güzel zevkli döşenmiş ev benim merak ettiğim konu salonundaki koltuklar açık renk kullanımı nasıl temizliği zor oluyormu kumaşı nedir koltukların birde salonundaki halıdan memnunmusun shagy galiba bende salonumu yenileyeceğimde araştırıyorum
Salonun çok ferah ve iç açıcı görünüyor canım. Çok beğendim![]()
maşallah evin çok güzl döşenmiş. bayıldıım.