Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

napıosun kuzuuuuuuuuuuuuu:32::32::32:

aynı bebişim evde pineklerim öyle.oyalanıyorum öyle.sen napıosun nasılsın canım

aaaa hadiiiyaaaaa kızımmmm erkenn yatt hortlak gibi çıkmaa adamın karşısınaaa :52::52:

Benımde pazar çarşımm varr :16::16:

9 gibi çıkacak canım çarşıya.dışarda bi kahvaltı yaparız,cay ocagı gibi bi yer varsa oturur iki adam görürüz çok sıkıldık burda saat 12-1 gibi internet kafeye girerim dedi.erkenden uyanma kıyamam dedi:16: ayy bi fenayımki.gezme çok ortalıkta beynini patlatırım dedim:47:

9 gibi çıkacak canım çarşıya.dışarda bi kahvaltı yaparız,cay ocagı gibi bi yer varsa oturur iki adam görürüz çok sıkıldık burda saat 12-1 gibi internet kafeye girerim dedi.erkenden uyanma kıyamam dedi:16: ayy bi fenayımki.gezme çok ortalıkta beynini patlatırım dedim:47:

ii kuzum biletlerim topic açmışşş görünce çok mutlu oldummmmmm:16::16::16:

oooooo çarşımı var hayırlı olsun yavrummmmmmm

evet cnm uluslararası ilişkiler okudum..

Hmm ee şey ben bunu görmemişimm :27:

EE neyse konumuza dönersek :17:

Sen lisans olarak başvuracaksın çünkü lisans mezunusun

2 yıllık okıyanlar önlisanldan

Lise mezunu olanlarda Ortaöğretimden başvuruyor.

Ben üniden mezun olmadığım için daha ortaöğretimden başvuracağım

Sende başvur bölümünün aramalarını bilmiyorum ama yinede başvur iyi bi puan alırsan 85 gibi felan atanırsın

:9::9: ayyy gezsinn kızzz kıyamam ne kadar bunalmıştır orda şimdi

Zaten sonraki izinlerde hep görüşürsünüz

Hmm ee şey ben bunu görmemişimm :27:

EE neyse konumuza dönersek :17:

Sen lisans olarak başvuracaksın çünkü lisans mezunusun

2 yıllık okıyanlar önlisanldan

Lise mezunu olanlarda Ortaöğretimden başvuruyor.

Ben üniden mezun olmadığım için daha ortaöğretimden başvuracağım

Sende başvur bölümünün aramalarını bilmiyorum ama yinede başvur iyi bi puan alırsan 85 gibi felan atanırsın

saol cnm anlattığın için bakalım artık kısmet..:31::31::31:

Son düzenleme:
:9::9: ayyy gezsinn kızzz kıyamam ne kadar bunalmıştır orda şimdi

Zaten sonraki izinlerde hep görüşürsünüz

herşeye karışınca komutanım benim diyo:27: bağırdım bide gezme çok ortalıkta diye.ne bağırıyosun ben sana hiç ses yükseltirmiyim dedi.bende yükseltemezsin ama ben yükseltirim benim adım pınar dedim:27: benimki ne dedi.kel kedi dedim:52: dur sen ben bi geleyim kel kediyi göstercem sana dedi:18: ayy çok korktum :1: merak etme ben kendini bilen delikanlı dürüst bi adamım uyarıp durmana gerek yok dedi.aferin gözüme girdin bebekkkkk dedim:21: o benim herşeyime karışıyo bende karışırım hııııh:36:

Back