• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herşeye karışınca komutanım benim diyo:27: bağırdım bide gezme çok ortalıkta diye.ne bağırıyosun ben sana hiç ses yükseltirmiyim dedi.bende yükseltemezsin ama ben yükseltirim benim adım pınar dedim:27: benimki ne dedi.kel kedi dedim:52: dur sen ben bi geleyim kel kediyi göstercem sana dedi:18: ayy çok korktum :1: merak etme ben kendini bilen delikanlı dürüst bi adamım uyarıp durmana gerek yok dedi.aferin gözüme girdin bebekkkkk dedim:21: o benim herşeyime karışıyo bende karışırım hııııh:36:

Ne alemsiniz kız kel kediler felan :27:alllah iyiliğinizi versin emi :9:

Sevgilinin saçlarımı dökülüyo canım

evet canım.ama ben hiiç dert etmiyorum.çok yakışıyor ona bence.sanatçı berkay var ya onun gibi saçları:27: genetik ailesinde.babasınında öyleydi.abisinin öyle.annesinin bile az saçları.çok takıyordu kafaya sonra ben beğeniyorum deyince aman beni beğenen beğenmiş dedi bıraktı oda takmayı:) saç dökülmesine karşı çok sey kullandı ama sonuç sıfır:27:

Bana da çok zor geliyo yawru ya aman napım mat1 diyorum az çok bişeler yaparım

Ama gözünü korkutmak istemem lakin siz mat2 den giriyosunuz

Ynai kademe yukseldikçe sorularda zorlaşıyo.

Ama en çok atanmada lisanslardan yapılıyor

heh bende o yüzden zorlanırım diom zaten mat 1'e hep alışkınız zaten..

evet canım.ama ben hiiç dert etmiyorum.çok yakışıyor ona bence.sanatçı berkay var ya onun gibi saçları:27: genetik ailesinde.babasınında öyleydi.abisinin öyle.annesinin bile az saçları.çok takıyordu kafaya sonra ben beğeniyorum deyince aman beni beğenen beğenmiş dedi bıraktı oda takmayı:) saç dökülmesine karşı çok sey kullandı ama sonuç sıfır:27:

erkeklerin genelde dökülüyor ya.

Kafasına takmasın.

Sanatçı berkay kim :26:

Af buyur çıkaramdım birden kimdi :27:

Harbi diğer hatunlar nerde bu akşam

Ceyda gacısının elektiriği yokmuş msj attıydı 10 da gelcekti güyaa garibibm eksik kaldı burlardan :27:

Ecem felan nerdeki :26:

acabaa bulamadılarmıki topiği önceki topikte link verilmiş ama bunda yoktu bnde senn yazdığınn cevaplarından buldumm burayıı stilleximmm :9:

Back