- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
heh bende o yüzden zorlanırım diom zaten mat 1'e hep alışkınız zaten..
denemekte fayda var canım :129:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heh bende o yüzden zorlanırım diom zaten mat 1'e hep alışkınız zaten..
niye istemiyosunki cıkmasını bebişim.fikrim olsun diye soruyorum:)
napim canım yaa abimlerdeydim iştee yeni gldimm hemen buraya koştummsizz naptınızz
![]()
acabaa bulamadılarmıki topiği önceki topikte link verilmiş ama bunda yoktu bnde senn yazdığınn cevaplarından buldumm burayıı stilleximmm![]()
Kız nasıl bulamazlar topik eski yerinde![]()
Vauuuuuv yeni topicBekliyordum bugün yarın diğeri miladını doldurdu :) Bende yazımı çakayım şöyle
Şafakta attı oldu 205 :)
![]()
denemekte fayda var canım :129:
ayyy bu Ceydaaa çokk fenaa yaa kalbidee koydurduyaabravoo artık bu kızdann tırsıyorum:18: demin mune geldiyaa
Bu bizim ceyda msj atmıştı topiğimizn başlığındaki kalbi koyarmısınız diyeadamlar koydu
![]()
cnmm bnmmm kontol panelinde yoktuu bn senden buldummm![]()
Nasıl yani ah erkeklere girdiğinde konu en ustte yokmuydu ?
erkeklerin genelde dökülüyor ya.
Kafasına takmasın.
Sanatçı berkay kim :26:
Af buyur çıkaramdım birden kimdi![]()
cnm benim askerim Van'dahem terör hemde deprem olaylarından dolayı istemiorum ben tatlım..
bakıcam artık cnm hayırlısı..
ayyyyyy farketmemiştim he..ama gözü arıo insanın ilk girişte kalbi..helal ceydoşaaaaaaaa![]()
Yawruu şafak az kaldıı hadii gel artık yanıma![]()
cnmm ben drek kontrol panelinden giriyorum ah erkeklere falan hiç uğramıyorummm![]()
kız var ya sen gelmeden olamam taburcu diyen adamtamamen kabak kel diye değil diye örnek gösterdim Allah seni
![]()
anladım canım.haklısın kesinlikle
Geliom tertooomBekle alcam yerimi bende :)
Demin bizim topiğede yazdım aşkımın askeriyede kalacagı gün sayısı 193 ama askerlik kavramının biteceği gün sayısı 205![]()
hmm anladım canım
Bulurlar heralde kontrol panelinde bulmazlarsa
Ah erkelere girip bulurlar
Ceyda bulurda
Ecem acaba o yüzden mi bulamadı![]()
![]()
o nasıl manita 35 inde lolita diyen adamm hee anladımm iyi hoş karizmatık duruo :128: