• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

erkek milleti.. ben geçen benimkine iyilik olsun bu karda kışta yollarda sürünme direk alanyaya git ustada izin alıp gelirsin dedim başladı noldu bişeymi var yok yok bn gelcem gelince öğrencem ne oldugunu bi afra bi tafra zor toparladım herseyde bişey arıyolar canım erkekler yaa ne kadar sevsekte bu bi gerçekk

Evet canım ya ossuruktan nem kapar duruma geldi ya. Askerlikmi böyle yaptı bilmiyorum önce böyle degildi.

Özlemdir demi oda benden sogumamıştır yani :S

Aslında görüşmek istemedigimi tam söylemedim hani 1 hafta görüşüp 1 hafta görüşmeyelim dedim ama yanlış anladı.
Tabiki özlemdir canım, orda yanlış anlamaya müsaitler zaten sen bir adım at bence

bn gldmm nasılsnzzz kızlaaarrr
Hoşgeldin canımmm

erkek milleti.. ben geçen benimkine iyilik olsun bu karda kışta yollarda sürünme direk alanyaya git ustada izin alıp gelirsin dedim başladı noldu bişeymi var yok yok bn gelcem gelince öğrencem ne oldugunu bi afra bi tafra zor toparladım herseyde bişey arıyolar canım erkekler yaa ne kadar sevsekte bu bi gerçekk

en son eylül başı görmüştüm :ssz:
sizinde olmuş kız beya Allah veriyo kolaylığını ya napıcan :31:

Evet bir şekilde veriyor sabrını canım

Ama içimden biride arama diyo gururumuda yenemiyorum. İlk defa mutlu edemiycem seni biz olmuycaz dedi ya bu kadar basit şeyde bunlar söylenirmi bilmiyorum gidemiyorumda :S

10 gündür aralarda mesaj atıyo bende atmıyorum ya kızlar yardım edin delircemm :44:

msjlarında ne dio peki cnm?

Ama içimden biride arama diyo gururumuda yenemiyorum. İlk defa mutlu edemiycem seni biz olmuycaz dedi ya bu kadar basit şeyde bunlar söylenirmi bilmiyorum gidemiyorumda :S

10 gündür aralarda mesaj atıyo bende atmıyorum ya kızlar yardım edin delircemm :44:

canım gurur yapacak bişey yok.senin davranışların yüzünden mutlu edemicem demiştir.üzülmüştür.dahada uzamasın konu bence mesaj at ara.bak bide cocuğa cvp vermiyomussun yazık ama:(

senin yanına gitme şansı varmı cnm?

ama bencede ecemin dediği gibi özlemden sabrı kalmamış olabilir..herşeyi yanlış anlıodur belki bu yüzden..

sen yinedebi ara adamakıllı konuş..

Gidemem ki canım ben Konyadayım o tee Kırklarelinde öyle bi şansımda yok :(

Aramalıyım demi ah şu gururumda olmasa :S

msjlarında ne dio peki cnm?

İşte mutlu edemiycem seni yalnız bıraktım gittim ne hakkım vardı filan :S

canım gurur yapacak bişey yok.senin davranışların yüzünden mutlu edemicem demiştir.üzülmüştür.dahada uzamasın konu bence mesaj at ara.bak bide cocuğa cvp vermiyomussun yazık ama:(

Tamam o zaman şimdi uyumuştur yarın arıyım konusuyum umarım düzelir askerde bide üstüne gitmek istemiyorum hiçte üzmek istemiyorum umarım düzelir herşey..

Önerileriniz için çok saolun kızlar :54:

Kızlar ben çıkıyorum gözlerim kapanıyor :52:
Hepinize iyi gecelerrrr

İşte mutlu edemiycem seni yalnız bıraktım gittim ne hakkım vardı filan :S

Tamam o zaman şimdi uyumuştur yarın arıyım konusuyum umarım düzelir askerde bide üstüne gitmek istemiyorum hiçte üzmek istemiyorum umarım düzelir herşey..

Önerileriniz için çok saolun kızlar :54:

ayy yazık hemşom yaa yapma öyle.ne üzül ne üz.kamerada görüşme işinide güzellikle anlat.ara yarın yada mesaj at işte ne biliyim yap bişicikler:ssz:

Ben yarın eşimin yanına gidiyorum İzmire evci çıkartıcam bakalım çok mutluyum:)

Back
X