• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:nazar::nazar:
çok heyecanlıyım ben ya ağlıycam nerdeyse

:16::16:
canım pek bişey yapmadım 2gun kalcak zaten ondada hep beraber olcaz napsam bilmiyorumki

gidiceğiniz yerleri belirledinmi mesela cnm? kıyafetler hazırmı?:12::12::12:

:9::9::9::9:

amann ben alıştı artık vedalarada gitsinde bitirsinde gelsin :52:

aynı düşüncedeyim katılıorum sana:34::34::34:

biliyorum canım geçecek ama inşallah bu kadar zarar vermez bu askerlik aşkıma:(

canım askerim kantin işinde.hem kantin işleri hem nöbetler hiç uyuyamıyor.diğer askerlerden 1.5 saat önce uyanıyor.uykusuzluktan yorgunluktan hasta oldu.burnu kanadı tansiyonu düştü.çok üzüldüm:(
Anladım canım allah yardımcısı olsun bir süre sonra alışır tempoya toparlar inşallah
İyi geceler kızlar :54::54::54:

İyi geceler canımmm:54:

Kıyamam kuzum yaa heyecandan ne yapacağını bilemiyor insan haklısın..
Çok güzel 2 gün geçirirsiniz inşallah:16::16:

evet şu andan itibaren aptal gibi bişey oldugumun kanaatine vardım :30:

gidiceğiniz yerleri belirledinmi mesela cnm? kıyafetler hazırmı?:12::12::12:

2gün bi aksilik olmazsa beraber kalmayı düşünüyoruz canm kıyafetler tamam gideceğimiz yerler meçhul sinema,cafe fln bilmiyorumki :25:

kavuşma anını düşünüyorum şu an gece burda olcak 12-1 gibi nasıl vakit geçer ya :25:

2gün bi aksilik olmazsa beraber kalmayı düşünüyoruz canm kıyafetler tamam gideceğimiz yerler meçhul sinema,cafe fln bilmiyorumki :25:

kavuşma anını düşünüyorum şu an gece burda olcak 12-1 gibi nasıl vakit geçer ya :25:

Ceydaa heyecanını hissettim valla ya,
kendi dağıtım günümüz geldi aklımada :31:

hazırlık yaparken geçer tatlım..amannnn beraber kalıcaksanız boşverrrr sinema fln ikiniz takılın en süperi:8::8::8:

hazırlık yaparken geçer tatlım..amannnn beraber kalıcaksanız boşverrrr sinema fln ikiniz takılın en süperi:8::8::8:

arkadaşın evinde olcaz canım gündüz çıkarız dışarı aslında dediğin gibi olsa ne güzel olurdu patlat mısırı gir battaniyenin altına izle filmini gerçi akşamda yaparız bunu:16:

Ceyda'cım senin adınada çok sevindim. İnşallah tadına doyulmaz 2 gün geçirirsiniz :31:

Aslında bi sebep bile yok ama biz 10 gündür konusmuyoruz :(

canımm çok teşekür ederim inşallah amin
seninde askerinle aran düzelir inşallah canım üzme kendini :16:

Back