Sağol tatlım benim
Hayır şuan da çalışmıyorum çıktım..
anladımm canımm güzel günlerde kullan çeyizlerinibu küçük mutfak aletlerini araştırarakmı alıyosunuz kızlar?? ben almıyorum daha ama araştırıyorum baya bi
canım ben korkmaz hastasıyım çatal kaşık setlerim tencere setlerim ne bileyim çaydanlık cezve falan herşeyim korkmaz komple bu marka ...
çeliğini çok begeniyorum çok kaliteli evimizde de kullandıgımızdan itimat ediyorum :))
şimdi küçük ev aletlerimide bundan tamamlıyorum .. valla bulasık mak camasır mak olsa bu markadan alırım
ve en büyük sebebi ne biliyor musun bu markaya tutkunlugumun modelleri çok şık ve asil ...
Sağol canım benim çok hızlı çalışıyorlar valla bugün 4 buçuktan önce verdim kargoya hemen yola cıktı heyecanla bekliyorum ya :)
Küçük ev aletlerim eksikti çeyizimde onlarıda tamamlıyorum .. Artık sırada beyaz eşyalar
ay ben bi bakıyım korkamazın sitesineeee merak ettimmm
hadi ya bak benide merak ettirdin bende bakıyım korkmazların sitesine..
kız bunların fiyatları nerde yazıyonerden sipariş veriyosun
Bak bakalım seninde zevkine hitap ediyor mu :) Sanırım Tefaller falan daha pahalı ... Öyle duyumlar almıştım ... Valla hiç bakmadım korkmaz sevdamdan ..
Tuzluklarım bile ondanAklına ne geliyorsa :)
Bak canım bak ihtiyacın varsa al bence durumunda müsaitse
KorkmazStore Online Alışveriş | KorkmazStore.com
Online sayfası yeni açıldı canım onun şerefine %30 indirim .. ASlında ilk başta 35di şimdi 30 ..
Takip et kız çeyiz topiklerini
kız baya sevdalısın sen anlaşıldıvalla canım ben ilk fiyatlarını değilde kalitelerini araştırdım en çok dikkatimi çeken zaten mutfak aletleri ya çok meraklıyım onlara
heh bakıyorum şimdi sağol canım
ya çalışmıyorum ki ben çalışsam alırım kendi paracıklarımla düzerdim çeyizcimieksik kalmam o zaman çeyiz topiklerinden merak etme
hem aşkıma hem korkmaza sevdalıyım
sizin evllilik ne zaman bu arada yaş kaçtı canım senin
kız içimi okumuşsunaz önce vallahi ben dicektim aşkından sonra korkmaz geliyo heralde dicektim hele dedim ceyda sus
benimki 2013 şubatta geliyo valla bi gelsin 1-2 sene içinde bişiler olur heraldee canım
20 yaşındayımm ben sen kaç yaşındasın evlilik yakınmı
ay bu arada bayıldım ben bunlara çok kaliteli duruyolar ablama geçen korkmazın tencere setini almıştık tombik set diye geçiyo harbi güzeller he şimdi aklıma geldihem fiyatlarıda uygun inşallah benim alacağım zamanda düşer fiyatlar
Aşkımdan sonra bişi gelmiyoO öyle bir tutku :)
İnşallah canım gelsinde evlilik gibi ritüellere girersiniz ..
Bende 23 ten gidiyorum canım .. Ağustosta gelcek aşkım ondan sonra başlıyoruz bizde ..
Güzeller değil mi bayıldın canım :) Tavsiye ederim yani ..Evet o tombik setini biliyorum bende de başka serisi var hiper set ...
Ben tencere setlerimi çatal kasık setlerimi hep indirimden yakaladım
Bu arada aklında olsun anneler günlerinde bir takım magazalarda indirimler oluyor güzellikler
çeyizcilerrr nabersinizz???
İyi akşamlarınız olsunnn
tabi canım aşkla korkmaz bir tutulurmu
inşallah canım hakkımızda hayırlısı hepimizin
bayıldım valla dediğin gibi çok asil duruyolarr
bi işe girimm dalcam her siteyeee
tortomm hoşgeldin iyiyimmm ben sen nasılsınnnn
iyi akşamlar canımbugün 100lere düşüyosun tebriklerrr canımm
tabi canım aşkla korkmaz bir tutulurmu
inşallah canım hakkımızda hayırlısı hepimizin
bayıldım valla dediğin gibi çok asil duruyolarr
bi işe girimm dalcam her siteyeee
tortomm hoşgeldin iyiyimmm ben sen nasılsınnnn
iyi akşamlar canımbugün 100lere düşüyosun tebriklerrr canımm
Tabi ya hiç tutulur mu
İnşallah canım al gönlüne göre
Hoşbuldum tortom.Bende iyiyim canım bugun aşkım aramadı .
Gerçi dün akşam söylemişti yoğun olacağını. işte yinede düşünmeden edemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?