Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam Kızlaaaaaar :126:

ayy bende regl oluyorum canım ama kahverengi akıntım var sökülmesi için netten bişilere bakıyodum bildiğinn biişi varmıııı
hem sen özele niye cevap vermedin bakeeem

canım iinan hiç bilmiyorum :26:
özelden en son ne yazdın ki bakıyım hemen ya dun gece okumusum uykum gelince sabah yazarım demiştim sabahta unuttum :26:

ooo gir gir 300lerden daha güzel geçio 200ler

hadi bakalım inşaallah daha güzel geçer yaa

canım iinan hiç bilmiyorum :26:
özelden en son ne yazdın ki bakıyım hemen ya dun gece okumusum uykum gelince sabah yazarım demiştim sabahta unuttum :26:

hadi bakalım inşaallah daha güzel geçer yaa

Allahın izniyle geçer cnm..

aynı valla cnm oyalanıp duruorum sen napıosun?

Bende öyle canım ya heyecanlıyım birazda çeyiz için sipariş verdim Korkmaz dan bi baktım kargoya verilmiş yarın gelin büyük ihtimalle onu bekliorum

Yasemin Yakaldım :126:

Kaçmaz benden

Çok Güzel canım, güzel seçimler yapmışsın..

Güle güle Kullan

Sağol canım benim .. İnşallah güzel günlerde kullanırım aşkımla :)

Bende öyle canım ya heyecanlıyım birazda çeyiz için sipariş verdim Korkmaz dan bi baktım kargoya verilmiş yarın gelin büyük ihtimalle onu bekliorum

tost makinesi
blender seti canım koydum çeyiz topiğine :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...sim-paylasalim-yorum-yok-43.html#post22915335

Korkmazstore den aldım canım %30 indirimden ...

Hoşgördüm Ceydacım

oooooooooo maşallahhhhhhhh çok güzeller..güle güle kulan cnm

oooooooooo maşallahhhhhhhh çok güzeller..güle güle kulan cnm

Sağol canım benim çok hızlı çalışıyorlar valla bugün 4 buçuktan önce verdim kargoya hemen yola cıktı heyecanla bekliyorum ya :)
Küçük ev aletlerim eksikti çeyizimde onlarıda tamamlıyorum .. Artık sırada beyaz eşyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…